PLANETARNA KRETANJA U SVIBNJU

Uran ulazi u Bika, a narednih osam godina to će pogodovati Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama

13.05.2018 u 08:01

Bionic
Reading

Ovog svibnja Uran mijenja znak! Poslije osam godina u Ovnu 15. svibnja ulazi u Bika i bitno mijenja frekvenciju. Nastupajućih osam godina planet više inteligencije i naglih promjena pogodovat će Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama, no nemojte se prerano veseliti

Zbog Uranovog vrlo sporog kretanja ekliptikom njegov će utjecaj uvijek zahvaćati samo mali dio pripadnika ovih znakova. Idućih mjeseci na meti će biti samo rođeni na njihovom početku - oko 23. kolovoza, 22. prosinca, 21. lipnja i 19. veljače.

Od ostalih važnijih planetarnih zbivanja, Merkur se prebacuje u Bika, Venera u Raka, a Mars u Vodenjaka. Kad u ponedjeljak 13. svibnja Merkur uđe u Bika, procesi mišljenja i odlučivanja postat će sporiji, ali i temeljitiji. Kad donesete odluku, tvrdoglavo ćete je nastojati provesti odbacujući naznake da ste možda u krivu.

Budući da smo usred vladavine Bika, u tom će se znaku odvijati živahna planetarna aktivnost. Tako će se ulazak Urana u Bika 15. svibnja podudariti s mladim Mjesecom u istom znaku. Bit će to povoljan dan za počinjanje novih poslova i projekata kao što su dijeta, vježbanje ili štednja.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dan kasnije Marsov ulazak u Vodenjaka navest će vas da idućih mjesec i pol izražavate energiju na jedinstven i originalan način. Obuzet će vas revolucionaran duh i žudnja da značajno pridonesete društvenim temama do kojih vam je stalo.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da će Mars u Vodenjaku tog dana ući u eksplozivan odnos s Uranom, postoji realna opasnost da u žaru trenutka počinite nešto nepromišljeno i (auto)destruktivno. Rizik neće biti ograničen na 16. svibnja, nego će vladati između 10. i 20. svibnja.

U subotu 19. svibnja Venera ulazi u Raka, potičući vas da romantične susrete češće organizirate kod kuće nego izvan nje. To je ujedno odlično vrijeme za njegovanje zdravih obiteljskih odnosa.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ponedjeljak 21. svibnja počinje vladavina Blizanaca, ulijevajući vam radoznalost, društvenost i otvorenost novim iskustvima. Blizanačke energije dobit će pojačanje 29. svibnja, kad se Suncu pridruži vladar Blizanaca Merkur. Brzo ćete se otvarati pred neznancima i lako uspostavljati komunikaciju, no uglavnom nećete ulaziti u duboke teme. Tog dana počinje i idealno razdoblje za izlete.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia