ADUT NEW BALANCEA

Retro tenisice sve su traženije, a ovaj model ponovno bismo mogli viđati posvuda

29.08.2023 u 16:07

Bionic
Reading

I u jesensko-zimskoj sezoni pred nama ključnu ulogu na modnoj sceni imat će retro modeli tenisica, nalik verzijama kakve neumorno lansira brend New Balance

Posljednjih sezona iznimno popularne u svijetu modnih ovisnica, tenisice brenda New Balance ističu se svojim nepretencioznim dizajnom, poput modela 550 C, koji ćemo u narednim mjesecima nesumnjivo viđati posvuda.

Na tržištu prisutan od 1989. godine, model 550 C New Balancea, kao i brojni drugi modeli tada, dizajniran je u košarkaške svrhe. Legendarni dizajner tenisica Steven Smith podario mu je zdepastu siluetu, posuđujući inspiraciju iz grafiti i pop kulture.

Danas je ovaj model opet relevantan i ove jeseni mogao bi nanovo postati ključnim na modnoj sceni te stajati uz bok popularnim retro tenisicama poput Adidasovog modela Samba ili Mexico 66 japanskog brenda Onitsuka Tiger.

Svojim jednostavnim dizajnom, model 550 C New Balancea osvaja na prvu. Lepršavim ljetnim haljinama i sličnim komadima s romantičnim elementima darovat će kul dojam. Uz traperice ravnih nogavica i predimenzioniranu košulju činit će pak idealan stajling u maniri estetike tihog luksuza, a lako će se prilagoditi i poslovnom stilu odijevanja u kombinaciji s moćnim odijelima.