SESTRA MARA:

Rekla sam Severini - odmah ajde na drugo!

Bionic
Reading

Marijana Vučković-Popović, koja živi u Beogradu, savjetovala je sestri Severini da nakon Aleksandra odmah krene na drugo dijete, piše Slobodna Dalmacija

'Stalno sam Severini govorila da zatrudni i da će joj to promijeniti život. Sretna sam što se odlučila na taj korak. Odgojene smo tako da bi mi bilo žao da je ostala sama. Ima li išta ljepše od rođenja djeteta!' rekla je Marijana Vučković-Popović za Slobodnu Dalmaciju

'Na ovaj je način poslala i poruku svim mladim ljudima, djevojkama koje su možda nesretno zaljubljene: volite se, rađajte djecu... Možete se lijepo osjećati i u četrdesetoj. Rekla sam joj da odmah ide na drugo - poželjela je sestra Severini', dodala je Marijana.

'Najprije smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo kćeri. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. veljače, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati...', nastavila je priču Severinina starija sestra koja živi u Beogradu, a vijesti o Severini dobiva preko kćeri Mije koja je jako vezana uz tetu pa je uz nju probdjela i noć nakon porođaja.

'Nisam se još uspjela čuti sa Severinom, jer još spava. Ali čula sam se u nekoliko navrata s Mijom. Kad god sam je okrenula, svi su plakali od ganuća. Mama je izvan sebe od sreće, Milan isto. Aleksandar je, vele mi, lijep, ma prekrasan, sliči na mamu. A i zgodni tata je ponosan na svojeg junaka. Voljela bih kada bi imao oči na nas, postojanost i čvrstinu. Ma nek zapravo ima tatin stas i mamin glas', nasmijala se Marijana ne skrivajući oduševljenje mališanom zbog kojega brzo namjerava pohitati prema Splitu.