SVE DIJELE NA POLA

Razvod Lime i Jarića bit će težak 210 milijuna dolara

25.04.2014 u 18:28

Bionic
Reading

U slučaju da se nagađanja pokažu istinitima i da Adriana Lima i Marko Jarić podnesu zahtjev za razvodom braka, prema zakonima države Wyoming u kojoj su se vjenčali, svoje bogatstvo dijele na pola, a radi se o oko 210 milijuna dolara

Brazilska manekenka Adriana Lima i bivša NBA zvijezda Marko Jarić u nekretninama, u firmama i na računima u bankama zajedno imaju oko 210 milijuna dolara, piše srpski Blic. Ako se glasine o razvodu pokažu točnima, to će bogatstvo morati podijeliti na pola prema zakonima Wyominga u kojem su se vjenčali, s obzirom da nisu potpisali predbračni ugovor.


Kako piše Blic, oko 160 milijuna pripada Jariću koji je osim košarkom zarađivao i privatnim biznisom (građevinski poslovi i prodaja nekretnina), a oko 50 milijuna je zaradila Lima baveći se manekenstvom.

Jarić već godinama vodi agenciju za nekretnine u Monacu (Gramercy Real estate), član je odbora koji ima lanac restorana u Americi, suvlasnik je talijanskog modnog brenda Macchia J i partner stranice Young Hollywood, video servisa koji objavljuje i prodaje vijesti o svjetskim zvijezdama.

Lima je prije šest godina zauzela četvrto mjesto na Forbesovoj listi najbolje plaćenih modela svijeta sa zaradom od 9,5 milijuna dolara godišnje.

Više pročitajte na stranicama Blica