CHRISTY I naomi

Razveselile su ljubitelje mode: Legendarne manekenke 90-ih sve su ostavile u drugom planu

29.01.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Usprkos vladajućoj pandemiji, modna industrija ne miruje. Nakon francuske modne kuće Chanel, priliku da predstavi svoju novu modnu kolekciju u Parizu pripala je talijanskoj modnoj kući Fendi. Njezin novi kreativni direktor Kim Jones priredio je pravu poslaticu za ljubitelje mode

Nova revija talijanske modne kuće Fendi bila je puna iznenađenja. Pistom u Parizu neočekivano je prošetala glumica Demi Moore, reviju je nosila i slavna Kate Moss sa svojom nasljednicom Lilom Grace, a svojom pojavom uveličale su je i legendarni supermodeli 90-ih, Naomi Campbell i Christy Turlington.

Dvojac koji je suvereno vladao modnim pistama 90-ih godina i samim time ostavio neizbrisiv trag u modnoj industriji, pažnju javnosti podjednako je plijenio svojim modnim kombinacijama za praćenje Fendijeve revije iz prvih redova.

Okupljenu vojsku fotoreportera slavni je dvojac pozdravio u efektnim stajlinzima s trendovskim predznakom po uzoru na svjetske street style zvijezde.

  • +5
Naomi Campbell i Christy Turlington Izvor: Profimedia / Autor: ACau / Sipa Press / Profimedia

Kao ljubiteljica casual stila odijevanja Christy Turlington na reviji se pojavila u stajlingu stvorenom od najpoželjnijih komada sezone. Uz smeđe hlače trapez nogavica i bezvremenske bijele tenisice, kombinirala je bijeli džemper i kaput mornarskog stila, da bi cjelokupnu kombinaciju začinila traper modelom torbice s potpisom Chanela.

U odnosu na Christy, Crna pantera, kako ju od milja zovu, haljinu s etničkim uzorkom kombinirala je uz kožnu jaknu, skupocjenu torbu Birkin i prepoznatljive tenisice Air Jordan 1 kojima popularnost raste iz sezone u sezonu.

I dok se 52- godišnja američka ljepotica Christy Turlington posljednjih godina u rijetkim prilikama pojavljuje na modnim pistama, njezina britanska kolegica Naomi Campbell i dalje je aktivna, a svojom pojavom na Fendijevoj reviji uveselile su modnu javnost.