SVE ZA LJEPOTU

Razodjevena Rihanna bori se s tigrovima

14.11.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Dok je snimala fotografije za omot novog CD-a razgolićena Rihanna se morala i boriti s tigrovima kako bi fotke izgledale originalno

Rihanna i njezina najbolja prijateljica Melissa stigle su danas u London gdje će pjevačica imati koncert 16. studenog u sklopu promocije novog albuma 'Rated R'. Prijateljice su doputovale iz Parisa, gdje je Ri opet kupovala nove krpice, a tek prije par dana dobila je i nagradu za Ženu godine.

Pjevačica je poznata kao modno osviještena, kritičari često hvale njezin stil, a gotovo svi važniji dizajneri žele je u prvim redovima svojih modnih revije.

     

Tako je inspiraciju za odjeću koju je nosila na fotografijama, a koje su se našle na omotu njezina novog CD-a pronašla upravo na pariškom tjednu mode. Na internetu je upravo objavljen video sa snimanja fotografija za novi album.

Osim što prati trendove i nameće nove, pjevačica podnosi dosta toga kako bi njezini uraci bili maštoviti i profesionalni. Čak je riskirala da je ugrize tigrić na snimanju; kako se kaže - sve za ljepotu.