PRONAĐITE SVOG FAVORITA

Razmišljate o kratkoj frizuri? Inspirirajte se ovim slavnim primjerima prije posjeta salonu

01.11.2020 u 21:28

Bionic
Reading

Ako imate dugu kosu, zasigurno ste barem jednom u životu dobili poriv da ju drastično ošišate. Bilo da se odlučite za klasičnu bob ili dječački kratku frizuru, značajnije šišanje kose može djelovati krajnje oslobađajuće, osobito kada govorimo o njezinom održavanju u narednim tjednima i mjesecima

Kao ističu brojni frizerski stilisti, prije donošenja finalne odluke o značajnijem šišanju kose potrebno je pronaći frizuru koja će izgledom savršeno pristajati vašem tipu kose i obliku lica.

Damama još uvijek nedovoljno sigurnim u odluku o drastičnoj promjeni imidža idealno rješenje predstavljat će bob u svojoj dužoj ili kraćoj varijanti, a osim što se u odnosu na brojne druge frizure uspijeva posebno prilagoditi određenom obliku lica i tipu kose, već godinama nosi titulu najpoželjnije kratke frizure u salonima.

Ako još uvijek niste sigurni u svoju želju za kratkom frizurom, fotografiju s primjerom one kakvu priželjkujete pokažite svom frizerskom stilistu kako biste se dodatno uvjerili hoće li vam odgovarati, a uoči novog posjeta salonu pronašli smo najljepše primjere viđene na modnim pistama, damama s Instagrama i slavnim zvijezdama.