OLIVIA CULPO

Ne znamo što je bolje - stajling ili nova frizura: Jedna od najljepših žena svijeta ponovno plijeni pažnju poput magneta

29.10.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Nema sumnje da je influencerica i model Olivia Culpo ikona stila današnjice. Atraktivna brineta, koja je 2012. godine ponijela titulu Miss Universe i time postala jedna od najpoželjnijih žena na svijetu, uvijek nas iznova oduševi svojim besprijekornim osjećajem za modu, a nedavno se pohvalila i novom frizurom koja joj odlično pristaje

Bivša misica i influencerica Olivia Culpo nedavno je oduševila svoje mnogobrojne fanove objavivši putem društvenih mreža svoju novu frizuru, a sada ju je i prvi put pokazala u javnosti. 28-godišnja ljepotica koju je šira javnost pobliže upoznala u reality showu 'Model Squad' snimljena je na ulicama Los Angelesa, u blizini svog novog doma u koji je nedavno uselila s dečkom, NFL igračem Christianom McCaffreyjem.

Njezini obožavatelji sada pobliže imaju priliku vidjeti lijepu brinetu s novom frizurom. Mala, ali značajna promjena pokazala se kao odličan potez. Olivia već neko vrijeme pušta kosu da naraste pa je bob polako, ali sigurno prešao u lob frizuru, a sada se odvažila odrezati i šiške.

Osim što brišu godine s lica, šiške su odličan način da osvježite svoj look u jesenskim danima i trenutno su vrlo popularne. 28-godišnja ljepotica je plijenila poglede poput magneta u minijaturnoj bijeloj haljinici koju je stilizirala s crnim modnim dodacima i tako stajlingu dala kontrast.

Outfit je začinila visokim slouchy čizmama, tankim kožnim remenom u struku i crossbody torbicom sa zlatnom kopčom s potpisom modne kuće Dior. Bijelu haljinicu možete upecati za 336 kuna, a riječ je o modelu iz kolekcije Culpos x INC koju su posebno za Macy's kreirale zgodne sestre Culpo.

  • +7
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: SOPHIE FRITZ / INSTAR Images / Profimedia