ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Vage su zaljubljene u ljubav, a zbog ovih ih osobina toliko volimo

26.10.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Vage su poznate po svojim društvenim vještinama, šarmu i pristupačnosti. Mnogo drže do kvalitetnih međuljudskih odnosa i posjeduju oštru intuiciju kad je riječ o motivima i namjerama drugih ljudi

Zbog spomenutih pozitivnih kvaliteta na njih se može računati kad je potrebno posredovati, hrabriti, tješiti ili prekinuti neugodnu šutnju na društvenim okupljanjima.

Romantičnost i idealizam

Vage su zaljubljene u ljubav. Njihova idealistična priroda ulijeva im neizlječiv optimizam u pogledu romantike i vrhunsku sposobnost stvaranja uvjeta za sretnu ljubav. Izdaleka prepoznaju rađanje problema u odnosu i pravodobno poduzimaju korake prema pomirenju.

Tolerantnost Vage imaju otvoren um i sposobne su ophoditi se s raznim tipovima ljudi, neovisno o njihovom porijeklu, obrazovanju i političkim opredjeljenjima. Ako se u nekom društvu nađu ljudi iz raznih sredina, Vaga će ih najlakše navesti na komunikaciju.

Objektivnost i diplomatičnost

Vage su sposobne strpljivo saslušati različita gledišta, razumjeti rečeno te smišljati i predlagati rješenja koja svima odgovaraju. Spretno iznalaze dobre argumente u raspravi te daju brze i uvjerljive odgovore na osjetljiva pitanja. Ove vrline čine ih dobrim poslovnim i političkim pregovaračima.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šarm i obzirnost

Blagim i uljudnim ophođenjem sposobne su razvijati dugotrajne veze, prijateljstva i savezništva. Imaju lijepe manire i jako paze da ne počine pogreške u ophođenju. Spretno daju negativne odgovore i prenose delikatne informacije bez kvarenja dobrih odnosa.