važna astrološka pojava

Razdoblje punog Mjeseca najpovoljnije će utjecati na Ovnove, Lavove, Vage i Vodenjake trećih dekada

12.06.2022 u 08:04

Bionic
Reading

Jedna od najvažnijih astronomskih i astroloških pojava u lipnju, pun Mjesec u Strijelcu, očekuje nas u utorak 14. lipnja u 11.52. Budući da će se Mjesec nalaziti u blizini Zemlje, zablistat će u punom sjaju, zbog čega je zaslužio nadimak Supermjesec

Pun Mjesec u lipnju, koji je ili zadnji proljetni ili prvi ljetni, poznat je i kao mjesec jagoda. Ovaj su naziv skovali Indijanci kako bi obilježili sazrijevanje lipanjskih jagoda. Lipanj je vrijeme velikog obilja, kad cvijeće buja, a plodovi sazrijevaju. Upravo će zato dan ovog lunarnog fenomena biti jedan od najradosnijih u godini. Sretna energija bit će svuda oko nas, otvarajući vam nove prilike i budeći optimizam u vama.

Razdoblje punog Mjeseca ili uštapa uvijek potiče živa bića na promjene i transformacije, a ovaj koji će se javiti u nemirnom i aktivnom Strijelcu nadahnut će pripadnike svih znakova zodijaka da se upuste u neizvjesne, pomalo i riskantne projekte.

Bit ćete radoznaliji i otvoreniji za nove vrste doživljaja, poput druženja s ljudima iz tuđih kultura i kušanja jela egzotičnih kuhinja. Osjetit ćete želju za ulaganjem u obrazovanje, proširenjem znanja i stjecanjem novih vještina. Posvetit ćete se proučavanju nečega što vas je odavno zanimalo, ali dosad niste smogli hrabrosti ili vremena za to.

  • +10
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Insabato / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jeste li rođeni u trećoj dekadi?

Budući da će pun Mjesec biti egzaktan na 23 stupnja i 24 minute Strijelca, najpovoljnije će utjecati na Ovnove, Lavove, Vage i Vodenjake trećih dekada. Još preciznije, to su oni čija se natalna Sunca nalaze između 21 i 27 stupnjeva njihovih znakova. Ti će ljudi biti ponukani donijeti odluke kojima će pozitivno preusmjeriti svoj život.

S druge strane, pred Blizancima, Djevicama, Strijelcima i Ribama trećih dekada stoje iskustva koja im se možda u prvi mah neće dopasti, ali će im kasnije uvelike koristiti. Ovaj pun Mjesec bit će im idealna prilika da se oslobode okova prošlosti i krenu naprijed.

  • +12
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia