MJESEČNI HOROSKOP

U lipnju se poboljšavaju novčane prilike Ovnovima, no ne i Bikovima. Blizanci će rasplamsati vatru u vezi, a pred Strijelcima je vruća romansa

01.06.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Ovnovima se poboljšavaju novčane prilike dok Bikove čeka porast životnih troškova u drugoj polovici mjeseca. Blizanci samci bit će spremni za nove ljubavne početke, a parovima se pruža prilika da rasplamsaju vatru. Rakovi će nakon 23. lipnja dobiti priliku poslovno zabljesnuti u punom sjaju. Ljubavne nesuglasice koje Vage neko vrijeme guraju pod tepih izbit će u prvi plan. Strijelci samci mogli bi započeti vruću romansu s nekim tko im odgovara samo na tjelesnoj razini. Ribe u vezi bit će privržene partneru pa im ni sitne nesuglasice neće ugroziti sklad

Ovnovi će biti odlučni, samouvjereni i znat će što žele. Neće gubiti vrijeme na nekoga tko je neodlučan ili im ne može pružiti ono što trebaju. Onima u vezi partner će zamjerati kratak fitilj i nagle reakcije. Lipanj je pogodan za nove profesionalne izazove i početke. Ako su u potrazi za radnim mjestom, primit će ponudu koja će ih navesti na razmišljanje dok će poduzetniji među njima osjetiti želju za pokretanjem vlastitog posla. Novčane prilike se poboljšavaju.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: GONZALO FUENTES / AFP / Profimedia

Bikovima će odnos s voljenim biti skladan. Uživat će u izlascima i putovanjima i biti idealni suputnici koji dijele strast prema istim stvarima - ukusnoj hrani i dobroj kapljici. Samci će biti zamamni i privlačni pa im neće nedostajati pažnje. Požele li nekoga zavesti, to će im poći za rukom. Prva polovica lipnja pogodna je za sve intelektualne aktivnosti, primjerice za učenje, polaganje ispita, pripremanje za maturu ili pisanje. Nakon 14. lipnja moguć je porast životnih troškova, no uz malo truda, planiranja i pripreme, uspjet će ostvariti uštedu.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +13
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci u prvom dijelu mjeseca neće biti spremni pustiti nekoga novog u svoj život jer još nisu raščistili s prošlošću. Tek nakon 23. lipnja postat će spremni za nove ljubavne početke. Otvoreno će prići onome tko im se sviđa i zavesti ga kombinacijom šarma i smisla za humor. Parovima kraj mjeseca pruža priliku da rasplamsaju vatru. Ukazat će im se nove poslovne mogućnosti, a ne trebaju se bojati promjena i izazova jer će se sjajno snalaziti u nepredviđenim situacijama. Druga polovica lipnja mnogima donosi poboljšanje novčanih prilika.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Johnny Depp je Blizanac, rođen je 9. lipnja 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Rakovi će povremeno biti podložni tužnim mislima, no partner će se truditi i nastojati izvući ih iz lošeg raspoloženja. Njegova će im podrška mnogo značiti i uvjeriti ih da pored sebe imaju nekoga tko ih bezuvjetno voli i podupire. Samci bi krajem mjeseca mogli obnoviti ugašenu vezu. Iako im je bitno da uspiju i budu cijenjeni, u prvom dijelu mjeseca neće se znati istaknuti. Shvatit će da se bolje snalaze radeći u sjeni i priklanjajući se timskom radu. Nakon 23. lipnja dobit će priliku zabljesnuti u punom sjaju, a upravo je tada moguća i ponuda koja se ne odbija.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Gisele Bündchen je Rak, rođena je 20. srpnja 1980. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Lavovima će svidjeti uspješna i popularna osoba, no neće biti kompatibilni. Različiti karakteri pokazat će se kao velika prepreka. Dani nakon 23. lipnja mnogo su bolji za flert i zavođenje jer će biti opušteniji i spontaniji, a u nove odnose neće ulaziti s nerealnim očekivanjima. Nakon 14. uživat će u interakciji s okolinom i poslovima vezanim za društveni rad, trgovinu ili turizam.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Beatrice Borromeo je Lav, rođena je 18. kolovoza 1985. Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Djevice samci će u prvom dijelu mjeseca biti društveni i komunikativni. Upoznavat će nove ljude prilikom izlazaka ili putovanja, a s nekim će osjetiti posebnu povezanost koja će ih potaknuti da se upuste u flert. Drugi dio lipnja parovima donosi manje trzavice. Imaju velike poslovne apetite, no ne znaju kako pretočiti ideje u djelo. Gubit će se u detaljima, a od silne želje da sve što rade bude savršeno kasnit će s rokovima.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +32
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavne nesuglasice koje Vage neko vrijeme guraju pod tepih izbit će u prvi plan. Neće više moći ignorirati teškoće koje ih udaljavaju od dragoga. Neće im biti lako, no tek nakon što stave sve karte na stol moći će poraditi na ponovnom zbližavanju. Trebali bi održavati skladne odnose s ljudima iz radnog okruženja i kloniti se sukoba. To neće uvijek biti lako postići, no potpora suradnika bit će dragocjena. Druga polovica srpnja pogodna je za učenje i polaganje ispita.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Škorpioni bi trebali biti pažljiviji u ophođenju s partnerom jer će biti osjetljiv i vrijeđati se na sitnice. Nakon 23. lipnja dobit će priliku izgladiti nesuglasice dok će samcima kraj mjeseca donijeti priliku da se zaljube. Neće se sve odvijati po planu. Suočavat će se s odgodama i kašnjenjima, a poteškoće bi im mogla stvarati i spora birokracija koja će usporiti razvoj nekih projekata ili kupoprodajnih akcija. Situacija se poboljšava u drugom dijelu mjeseca.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Strijelci će biti zaokupljeni obiteljskim i poslovnim brigama te će očekivati od partnera da pokažu razumijevanje za njihove probleme, no on će im prigovarati da ga zanemaruju. Osjetit će se povrijeđeno pa su moguće nesuglasice. Samci bi mogli započeti vruću romansu s nekim tko im odgovara samo na tjelesnoj razini. Na poslu će doći do promjena koje im se neće svidjeti.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Jennifer Connelly je Strijelac, rođena je 12. prosinca 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Morales/DAMMPHOTO/NORTEPHOTO.COM / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarci će se osjećati dobro u svojoj koži i imati dovoljno samopouzdanja da priđu simpatiji i zavedu je. Duge veze neće biti pošteđene trzavica, no brzo će doći do pomirenja. Ljubav koju osjećaju jedno prema drugome bit će jača od ljutnje ili povrijeđenog ponosa. Ako žele ostvariti uspjeh, morat će dobro zasukati rukave. Ne treba se previše oslanjati na sreću jer će ovog mjeseca do rezultata dolaziti isključivo napornim radom i zalaganjem.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Bradley Cooper je Jarac, rođen je 5. siječnja 1975. Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Vodenjaci će naizgled biti zaigrani i spontani, no duboko u sebi znaju što žele i nisu spremni odstupiti od toga. Ako procijene da je simpatija neozbiljna i traži samo flert, neće željeti gubiti vrijeme na nju. Mnogi parovi ulagat će u zajedničku budućnost. Moguća je kupnja stana ili novosti o dolasku prinove. Slaba koncentracija ometat će ih u radu u prvom dijelu mjeseca, no nakon 14. rastu im pažnja i motivacija.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

Ribe u vezi bit će privržene partneru pa im ni sitne nesuglasice neće ugroziti sklad. Češće će izlaziti zajedno i odlično se zabavljati, čime će razbiti monotoniju. Ribe samci osvajat će šarmom i smislom za humor, a sredina mjeseca donosi im priliku da započnu novu vezu. Financijske prilike bit će promjenjive. Neće se moći požaliti na zaradu, no puno će trošiti pa ono što privrijede neće biti dovoljno. Krajem mjeseca rastu im ambicije, no trebali bi si postaviti realne ciljeve.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +12
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia