UŽIVAju U KOKETIRANJU

Lakše ih je zavesti nego zadržati: Kako osvajaju Blizanci i kako ih osvojiti

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 22.05.2022 07:58
  • Objavljeno 22.05.2022 u 07:44
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Yuri Arcurs / Tetra Images / Profimedia

Vedar i zaigran Blizanac uživa u koketiranju. Kao i mnogo toga u životu, za njega je flert ponajviše igra i zabava. Prilikom zavođenja uvelike se oslanja na svoju otvorenost i smisao za humor, kojima rijetki mogu odoljeti. Kada mu se netko stvarno svidi, do izražaja dolazi njegova poduzetnost

Često će se javljati osobi koju želi zavesti te će joj slati šaljive poruke, videoisječke ili mimove. Nastojat će je uvjeriti da joj pored njega nikada neće biti dosadno. Iznenadit će simpatiju ulaznicom za koncert ili kino, a nije isključeno ni da će je vrlo brzo nakon upoznavanja pozvati na izlet ili duže putovanje.

Traži prilagodljivog i poticajnog partnera

Blizanac kod drugih cijeni oštroumnost, pronicljivost, informiranost i humor. Kandidat koji posjeduje te osobine imat će prednost nad onim zgodnim, ali nekomunikativnim i mentalno neizazovnim. Tko ga želi osvojiti, mora mu dokazati da može o svemu razgovarati i da su mu smiješne njegove šale. Kada Blizanac osjeti da je pronašao nekoga s kime odlično komunicira i da dijele smisao za humor, nova će ljubav biti udaljena samo nekoliko koraka.

  • +10
  • +7

Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Insabato / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od privlačenja Blizanca veći je izazov zadržati njegovu pažnju. Radoznao i zaigran, stalno je u potrazi za novim doživljajima i poticajima. Da bi netko ostao dugo u njegovom fokusu, mora biti društven, prilagodljiv i spreman za akciju. Ne simpatizira ljude koji čame kod kuće i izbjegavaju izlaske i provode. Želi nekoga s kime se može zabavljati, putovati, razgovarati o društvenim i političkim zbivanjima, filmovima i glazbi.

  • +3

Johnny Depp rođen je u znaku Blizanaca 9. lipnja 1963.

Izvor: Profimedia / Autor: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Izabranik mora biti tolerantan i prema njegovom čestom izbivanju iz kuće. Najviše ga frustrira kada ga partner guši ljubomorom i propitkivanjem gdje je i s kime bio. Potreban mu je partner koji će mu dati mnogo slobode, a kojemu će zauzvrat pružiti ljubav, prijateljstvo i svakodnevno ohrabrenje.

  • +4
  • +1

Nicole Kidman rođena je u znaku Blizanaca 20. lipnja 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!