ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Razdoblje mladog Mjeseca vrijeme je novih početaka, no ovo će imati posebnu težinu

05.11.2023 u 07:27

Bionic
Reading

Tri najmračnija mjeseca u godišnjem ciklusu počinju danas, 5. studenog, usred tmurnog i gnjecavog Škorpiona, a završavaju 4. veljače, na polovici optimističnog i naprednog Vodenjaka. Planetarni položaji najavljuju da će se u nadolazećem razdoblju odvijati svakojake neočekivane i dramatične situacije. Donosimo pregled najznačajnijih astroloških pojava u nastavku studenog

Nakon što je u proteklom razdoblju putovala suzdržanom Djevicom, Venera će 8. studenog ući u šarmantnu i ljupku Vagu. To će dovesti do porasta žudnje za zavođenjem i flertom. Više ćete se usredotočiti na zabavu i uživanje, a manje na obaveze i zadatke. Trudit ćete se oko izgleda, češće ići na kozmetičke tretmane i uživati u šopingu.

Merkur će 10. studenog napustiti pronicljivog i sumnjičavog Škorpiona i ući u vedrog i ležernog Strijelca. To će vas potaknuti da budete pristupačniji, druželjubiviji i otvoreni za nova iskustva. Ovo je sjajno vrijeme za učenje, širenje horizonata i stjecanje novih vještina, kao i za planiranje ili odlazak na putovanje.

  • +9
ANNE HATHAWAY JE ŠKORPION, ROĐENA JE 12. STUDENOG 1982. Izvor: Profimedia / Autor: RW / imago stock&people / Profimedia

Najvažniji astro događaj idućih tjedana bit će mlad Mjesec u Škorpionu, koji će zamračiti nebo 13. studenog. Razdoblje mladog Mjeseca vrijeme je novih početaka, no ovo će imati posebnu težinu i intenzitet jer će se naći u bliskom kontaktu s Marsom u Škorpionu i u opoziciji s Uranom u Biku. Ovi aspekti ukazuju na nagle, neočekivane zaokrete i promjene koje će zahtijevati strpljenja i prilagodbe. Pazite se nesmotrenih odluka, posebno na polju intime, novca i ostale imovine.

Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sunce će 22. studenog ući u Strijelca, a 24. će mu se pridružiti i Mars pa će posljednji dani studenog biti opušteniji i manje dramatični od razdoblja Škorpiona. Naglasak će biti na novim iskustvima i spoznajama, kao i na uživanju u životu. Ovo je vrijeme novih susreta i poznanstava, ali je izraženo i širenje tračeva i donošenje nesmotrenih oduka.

Kraj studenog obilježit će pun Mjesec u Strijelcu 27. studenog. U SAD-u poznato kao Dabrov mjesec, vrijeme je to završetaka i donošenja dugo odgađanih odluka. Privedite kraju odnose i situacije koje su vas sputavale i okrenite se sretnijoj budućnosti.