mjesečni horoskop

Studeni će donijeti ljubavne probleme Ovnovima, Bikovima i Jarcima, a Ribe će započeti vezu

01.11.2023 u 07:41

Bionic
Reading

Blizanci bi se trebali čuvati ishitrenih odluka, Lavovi će imati iznimno izazovan mjesec na svim poljima, Vagama slijede neočekivani troškovi, a Djevice će imati čaroban početak studenog

Ovnovima će do izražaja doći buran temperament pa će brzo planuti i uzrujavati se oko sitnica, a partneru će najviše smetati ljubomora i posesivnost. Imat će i velike poslovne novčane apetite, no trebali bi izbjegavati nepromišljena ulaganja, posebno u prvom dijelu mjeseca. Razdoblje nakon 22. studenog mnogo je povoljnije za veće investicije pa će tada doživjeti i uspjehe u učenju, obrazovanju i suradnji s inozemstvom.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

Pogledaj detaljni horoskop
  • +2
BRIGITTE MACRON JE OVAN, ROĐENA JE 13. TRAVNJA 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Lafargue Raphael/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bikove očekuju intenzivni dani te njihove riječi i postupci imati posebnu težinu. Poželjet će naprasno izaći iz veze ili prijateljstva koje ih više ne usrećuju, ali ne bi trebali olako odustati od odnosa koji su dugo gradili. Osjećat će se umorno, pospano i bez energije.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
JESSICA ALBA JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Početkom studenog Blizanci se neće lako otvarati pred drugima. Ulazak Venere u naklonjenu Vagu 8. studenog probudit će u samcima želju za flertom, dok će vezane potaknuti da se više potrude oko voljenog. Neće izbjeći trzavice, ali će svađe biti bezazlene i kratkog daha. Nakon 23. trebali bi se čuvati ishitrenih odluka!

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
ANGELINA JOLIE JE BLIZANAC, ROĐENA JE 4. LIPNJA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rakovima će prva polovica studenog donositi priliku za ostvarenje najskrivenijih želja. Samci bi se mogli zaljubiti, dok vezane očekuju zaruke ili početak zajedničkog života. Nevolje počinju nakon 8., kada je povećana mogućnost ljubavnih nesuglasica. Dani nakon 22. studenog zahtijevat će mnogo strpljenja i odricanja. Poslovni planovi odvijat će se u skladu s njihovim željama, no krajem mjeseca neočekivane okolnosti mogle bi ih izbaciti iz takta.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
SOFIA VERGARA JE RAK, ROĐENA JE 10. SRPNJA 1972. Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Lavovima će studeni biti izazovan mjesec na svim poljima, no nakon 9. primijetit će da se nešto promijenilo nabolje. Bit će pristupačniji, otvoreniji i spremniji na nova iskustva, što će povećati izglede da zaljubite i započnu vezu. Parovi će se bolje slagati, a pokoja prepirka samo će doprinijeti buđenju vatre.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
MEGHAN MARKLE JE LAV, ROĐENA JE 4. KOLOVOZA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Djevicama će početak studenog biti čaroban. Parovi će uživati u bliskosti i romantici, dok samce očekuje prilika za flertom. Nakon 10. neće biti raspoloženi za romantiku, već će više čeznuti za sigurnošću. Očekuje ih dinamičan mjesec pun kontakata, dogovora i terenskog rada. Dok će im to odgovarati u prvom dijelu mjeseca, nakon 10. osjetit će zamor i zasićenje, a posljednji će dani studenog biti osobito naporni.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Venera će 8. studenog ući u znak Vage i probuditi u njima želju za pažnjom i novim iskustvima. Neočekivani troškovi u prvoj polovici mjeseca zahtijevat će više pažnje i odricanja. Ulagat će mnogo truda u svoju vanjštinu pa im neće biti žao potrošiti novac na kozmetičke tretmane i preparate. Bit će zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Kate Winslet je Vaga, rođena je 5,. listipada 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Škorpionima će mjesec započeti odlično. Približit će se simpatiji i ostvariti skladan odnos, no sredinom mjeseca počet će se povlačiti u sebe. Strah od razočaranja potaknut negativnim iskustvima koja su iza njih onemogućit će im dublje emotivno povezivanje. Visoke ambicije obdarit će ih hrabrošću i spremnošću na rizik.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
DEMI MOORE JE ŠKORPION, ROĐENA JE 11. STUDENOG 1962. Izvor: Profimedia / Autor: CLINT BREWER PHOTOGRAPHY / A.I.M / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Prvi dani studenog Strijelcima će proći bez većih događaja, no već oko 10. primijetit će da se stvari mijenjaju. Porast će im samopouzdanje i želja za zabavom, a česti izlasci iznjedrit će nova poznanstva. Parovi će otvorenije komunicirati, a kraj mjeseca bit će odlična prilika da rasplamsaju strasti. Prepustit će drugima da se bore za uspjeh, ali nakon 22. mijenjaju im se prioriteti. Često će se žaliti na umor i glavobolje, a neki će imati problema s nesanicom. Dani nakon 24. donose veću energiju i jači imunitet.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
SCARLETT JOHANSSON JE STRIJELAC, ROĐENA JE 22. STUDENOG 1984. Izvor: Profimedia / Autor: ERIK PENDZICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jarcima će prvi dani mjeseca biti čarobni pa neka ih iskoristite za romantične trenutke udvoje. Već nakon 8. svakodnevne obaveze i problemi udaljit će ih od voljenog pa neće imati vremena jedno za drugo. Samce će privlačiti popularne i uspješne osobe, a neće im smetati ni nedostatak kemije ukoliko su ti kriteriji ispunjeni. Nekima će se pružiti neočekivana prilika za promjenom posla, dok će se neki uključiti u djelovanje sindikata ili humanitarne organizacije.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

CARLA BRUNI SARKOZY JE JARAC, 23. PROSINCA 1967. Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Vodenjacima će početak mjeseca biti buran, posebno za parove. Nakon 8. ljubavni život ulazi u sretniju fazu. Karijera i uspjeh bit će im iznimno važni, a drugi dio mjeseca bit će mnogo bolji za veće pothvate, posebno dani nakon 23. studenog.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +8
PRINCEZA CHARLENE JE VODENJAK, ROĐENA JE 25. SIJEČNJA 1978. Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SPENCER / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Ribe samci će biti strastveni i željni uzbuđenja pa će tragati za partnerom koji im to može pružiti. Započet će vezu koja im možda neće donijeti sigurnost i stabilnost, ali to ionako nije ono što trenutno traže. Nakon 10. studenog češće će se suočavati sa zastojima i odgodama, ali će se uspješno s time nositi, no dani poslije 23. iziskivat će više strpljenja i odricanja.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia