TJEDNI HOROSKOP

Rakovi će biti zaljubljivi, Lavovi nestrpljivi, a Djevice očajne zbog financija

30.10.2023 u 06:19

Bionic
Reading

Bikovi ne smiju dozvoliti da poslovne brige loše utječu na njihovo raspoloženje. Rakovi će biti zaljubljivi i magnetski privlačni, uživat će u flertu, a i Jarci su raspoloženi za nove ljubavne doživljaje i avanture. Lavovi će biti smeteni, nestrpljivi i skloni brzopletim odlukama. Naklonjena Venera donosi ljubavnu sreću Djevicama, no nestabilne financijske prilike dovodit će ih u očaj

Ovnovi će biti nepovjerljivi prema nepoznatim ljudima. Neće nikome dozvoliti da im se previše približi iz straha da ne budu povrijeđeni. U dugim vezama trzavice će biti česta pojava, a u pozadini toga ležat će nesigurnost i ljubomora. Potaknuti novčanim poteškoćama, tražit će načine da poboljšaju situaciju i podmire dugove.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

SARAH JESSICA PARKER JE OVAN, ROĐENA JE 25. OŽUJKA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Bikovi ne smiju dozvoliti da poslovne brige loše utječu na njihovo raspoloženje. Parovi će se često prepirati, no istovremeno neće moći jedno bez drugog, dok samce očekuje strastvena avantura. Neće se dobro osjećati ako rade u timu. Smatrat će da sve znaju najbolje pa će kritizirati kolege, što će im umanjiti popularnost na poslu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
PENELOPE CRUZ JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1974. Izvor: Profimedia / Autor: RON ADAR / M10S / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Blizanci će imati visoke kriterije. Svakom će potencijalnom udvaraču pronaći manu, što će možda biti znak da nisu spremni za novu vezu. Zauzeti će stalnim prigovaranjem izluđivati partnera, što će dovesti do čestih prepirki. Ne bi trebali prihvaćati nova zaduženja ako nisu dovršili započete zadatke. Preokupiranost poslom mogla bi se nepovoljno odraziti na njihove rezultate, ali i na raspoloženje, pa će biti neugodni prema kolegama ili se s nekim posvađati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi će biti zaljubljivi i magnetski privlačni te će uživati u flertu. Odlazak u noćni provod tijekom vikenda donijet će im mnoga zanimljiva poznanstva i pružiti priliku da isprobaju svoje zavodničke vještine. Naklonjeni planetarni utjecaji donose im povoljne poslovne i financijske okolnosti. Mnogima će se pružiti prilika za napredovanjem, a vrijeme je da daju sve od sebe kako bi dokazali da su spremni nositi se s povećanom odgovornosti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Razmirice i neslaganja s partnerom i članovima obitelji nepovoljno će se odraziti na raspoloženje Lavova. Nijedna od posvađanih strana neće biti spremna na kompromis, što će dovesti do napetog ozračja u domu. Bit će smeteni, nestrpljivi i skloni brzopletim odlukama. Budu li se u isto vrijeme bavili s nekoliko različitih poslova, neće izbjeći nervozu i stres.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
JENNIFER LOPEZ JE LAV, ROĐENA JE 24. SRPNJA 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Planet / Profimedia

Naklonjena Venera donosi ljubavnu sreću Djevicama. Samcima je sad pravi trenutak da stupe u akciju jer će s uspjehom šarmirati koga god požele. Pred parovima je tjedan ispunjen nježnim i romantičnim trenucima. Djevice očekuje tjedan pojačane komunikacije i susreta s klijentima, a pokazat će se kao odlični pregovarači koji cijene i uvažavaju tuđe želje, no istovremeno ne odustaju od svojih ciljeva.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT /PROFIMEDIA

Ako je veza Vaga u krizi, trebali bi prilagoditi očekivanja realnim okolnostima. Partner im ne može čitati misli pa bi trebali otvorenije razgovarati s njim o svojim željama i potrebama. Samci će padati na izgled, no trebali bi paziti da ne nasjednu na šarm neiskrene osobe. Nestabilne financijske prilike i nemogućnost da si kupe stvari koje priželjkuju dovodit će ih u očaj. Ipak, neće samo jadikovati, već će preuzeti stvari u svoje ruke i početi tražiti dodatni posao, dok će neki pokušati unovčiti hobi ili vještinu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: FILIPPO RUBIN

Škorpioni u vezama će iznad svega tražiti strast i uzbuđenje. Snažno će ih privući atraktivna osoba koju će upoznati, a neće im smetati ni ako ih ne spajaju nikakvi zajednički interesi sve dok je prisutna kemija. Dugi odnosi proživljavat će ljubavnu renesansu. Odvažnost i samouvjerenost navest će ih da počnu ozbiljnije razmišljati o svojim izgledima za napredovanje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
ANNE HATHAWAY JE ŠKORPION, ROĐENA JE 12. STUDENOG 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Šutljivost Strijelaca bit će glavni krivac za nesporazume u komunikaciji s partnerom. Neke će iznenaditi poruka ili poziv bivšeg partnera. Nedostaje im hrabrosti i samopouzdanja da bi se borili za ciljeve. Igrat će na sigurno i izbjegavati rizične poteze. Najviše će im ležati odrađivanje rutinskih zadataka koji ne zahtijevaju prevelike intelektualne i fizičke napore.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Jarci su raspoloženi za nove ljubavne doživljaje i avanture. Vezani će uživati u romantičnim trenucima s partnerom dok će samci biti pravi šarmeri, čijim će čarima biti nemoguće odoljeti. Mogli bi osjetiti dublje emocije prema osobi koju su smatrali prijateljem. Povoljno je vrijeme za traženje posla i započinjanje novih projekata. Spremni na rizik, mogli bi se odvažiti na osamostaljenje ili otvaranje obrta, a potpora utjecajnih znanaca pritom će se pokazati kao dragocjena.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
IRINA SHAYK JE JARAC, ROĐENA JE 6. SIJEČNJA 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vodenjacima je stalo do tuđeg mišljenja i žele da ih svi vole. U nastojanju da ostave što bolji dojam, mogli bi posegnuti za uljepšavanjem istine, no to bi im se moglo obiti o glavu. Parove očekuju česte prepirke i borba za dominacijom. Ambiciozni su i spremni na odricanja zbog uspjeha, no njihove želje neće biti u skladu s realnim mogućnostima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
SHAKIRA JE VODENJAK, ROĐENA JE 2. VELJAČE 1977. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA/BACKGRID / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ribe će uživati u izlascima s prijateljima, a posebno u odlasku na koncerte i gastro festivale. Samci će rado sklapati poznanstva, a najviše će ih privlačiti vedre i duhovite osobe s kojima će moći razgovarati o raznim temama. Željni su novih izazova i iskustava. Neki će dobiti ponudu za rad u inozemstvu, što bi trebali ozbiljno razmotriti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
EVA LONGORIA JE RIBA, ROĐENA JE 15. OŽUJKA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia