STRASTVENI LJUDI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne poznaju emocionalne nijanse i igraju na sve ili ništa

29.10.2023 u 17:15

Bionic
Reading

Rođeni u sredini jeseni, kad su grane već gotovo ogoljele, a dani postali kraći i tmurniji, Škorpioni i njima pripadajuća osma kuća simboliziraju uništenje, ali i transformaciju, baš kao što i njihovi vladari Pluton i Mars predstavljaju razornu energiju koja pročišćava

To su strastveni ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost i ne poznaju nijanse: ili vole ili mrze. Mogu biti vrlo blagi ili tvrdi poput kamena, izuzetno smireni ili agresivni. Zrače prirođenim magnetizmom te snažnom i pomalo divljom putenošću.

Prvo što se na njima opaža su oči, koje kao da rendgenski prodiru u vas i vide ono što je skriveno ispod površine. Njihov tipičan izgled također može ići iz krajnosti u krajnost, pa tako jedni imaju oštre crte lica, istaknutu vilicu i naglašena ramena, dok se drugi doimaju gotovo eterično, no podjednako upečatljivo. Kad se pojave u prostoriji, njihova se prisutnost osjeća, a makar ne progovorili ništa, njihov pogled govori tisuću riječi.

Pogledaj detaljni horoskop

Igraju na sve ili ništa. Ako su vam prijatelji, dat će sve za vas, no nikada ih ne biste poželjeli za neprijatelja. Zamjerite li im se, budite sigurni da će vam kad-tad vratiti s kamatama. Dobro znaju da je najbolja osveta ona koja se servira hladna. Kad vole, vole do kraja, predaju se cijelim bićem, a to očekuju i od druge strane. Znaju biti prilično ljubomorni i posesivni, no onima koje vole pružit će sve, uključujući neviđena erotska iskustva.

  • +3
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Obožavaju crni humor i ponekad šokiraju svojim britkim, nerijetko i neumjesnim opaskama, jer ne libe se otvoreno izjaviti ono što i drugi misle, ali se ne usuđuju reći, bilo iz pristojnosti, bilo iz straha od kritike okoline. Snažne su ličnosti koje ne dopuštaju da se njima upravlja, ali skloni su upravljati drugima. Vrlo su pouzdani i znaju čuvati povjerene tajne, a ako vam je potreban čvrst oslonac, uvijek će vam ga pružiti.

Ryan Reynolds je Škorpion, rođen je 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia