zlatni i smeđi tonovi

Jennifer Aniston oduševila novom frizurom: Ovi pramenovi pomlađuju u trenu

26.02.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Slavna glumica priključila se brojnim holivudskim zvijezdama koje su posljednjih tjedana odlučile promijeniti imidž

Prepoznatljivi raskošni valovi Jennifer Aniston postali su prošlost. Slavna glumica odlučila je da je vrijeme za promjenu imidža te je svoju dugačku kosu skratila na duljinu do ramena.

Njen bob inspiriran je stilom 90-ih, kada je ova duljina s ravnim pramenovima bila iznimno popularna, a glumica je svojim novim stilom u trenu sve očarala.

Novi imidž pokazala je na dodjeli nagrada SAG (Screen Actors Guild Awards) u Los Angelesu, plijeneći pozornost u još jednom glamuroznom stajlingu. Naime Aniston je blistala u svjetlucavoj haljini senzualnog dekoltea i visokog proreza.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Ovu haljinu potpisuje modna kuća Celine, a njome je holivudska miljenica napravila odmak od uobičajenog modnog minimalizma.

Iako je raskošna haljina privlačila svu pažnju, nikome nije promaknuo detalj njezine osvježene frizure - osim što je skraćena na duljinu boba, osvaja svjetlinom i blistavim zlatnim pramenovima s medenosmeđim podtonovima.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aniston se time priključila nizu slavnih ljepotica koje su u proteklim danima odlučile promijeniti look, poput Meghan Markle, Angeline Jolie i Zendaye, a koje su poput nje birale kraće stilove pomlađujućih svijetlih tonova kose.

Sve to u skladu je s trendovima frizura ovog proljeća koji se oslanjanju na kratku kosu - od radikalnog pixieja do elegantnog boba - i to u raznim tonovima smeđe, među kojima se nepogrešivima pokazuju nijanse meda, čokolade i bakra.

prelijepa boja

Angelina Jolie radikalno promijenila frizuru; više nije brineta

Pogledaj galeriju