OSTANITE MIRNI

Pun Mjesec u Škorpionu donosi razornu energiju, a najviše će pogoditi Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake

18.05.2019 u 07:53

Bionic
Reading

Zemljin će se satelit naći točno nasuprot Suncu u Biku u subotu 18. svibnja u 23 sata i 12 minuta. Pun Mjesec u Škorpionu sjat će cijelog vikenda, a njegov utjecaj bit će prisutan i u ponedjeljak

Intenzivne emocije, usplahirenost, tjeskoba i nesanica pogađaju mnoge ljude krhke psihe pri svakom punom Mjesecu. Kada je Mjesec pun u Škorpionu, tada svaki osjećaj poprima dodatnu moć, a unutrašnji nemir može postati toliko snažan da navodi na nepromišljene postupke.

Ovog je proljeća utjecaj punog Mjeseca u Škorpionu posebno snažan zbog ostalih planetarnih položaja - Saturna i Plutona u Jarcu, a Merkura u Biku. Snažna i pomalo nekontrolirana energija poticat će ljubomoru, tvrdoglavost, svadljivost i netoleranciju.

Priklonite se mirnom rješenju

Emocionalne povrede koje nisu zacijelile mogu izbiti u punoj snazi u potrazi za oduškom, a možda i osvetom. Zadržite razboritost i ne pribjegavajte nasilju jer biste time produžili ciklus patnje. Priklonite se pomirbi i kompromisima.

Ovim će utjecajem najviše biti zahvaćeni fiksni znakovi Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak, osobito oni koji su rođeni zadnji tjedan znaka. Bikovi bi lako mogli donijeti nepromišljene ljubavne odluke, a Škorpioni će za svoje nevolje okrivljavati partnera i pritom biti prilično neugodni.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi i Vodenjaci suočit će se s obiteljskim ili poslovnim poteškoćama koje će im isprva izgledati beznadno i nerješivo. Kasnije, kad se priberu, iznaći će spasonosne poteze, iako će ih glavnina posla tek čekati.

Jarci, Rakovi, Djevice i Ribe mogli bi pozitivno iskoristiti snažnu energiju uštapa i doći do nadahnutih rješenja za dvojbe koje su ih morile. Ostali znakovi trpjet će samo napetost ili nesanicu uobičajene za ovu Mjesečevu mijenu.