U DUHU TIHOG LUKSUZA

Prva žena Zare pokazala trudnički stajling: Laskava haljina i chic cipele od 70 eura

19.09.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Marta Ortega prisustvovala je u Londonu predstavljanju najnovijeg uspjeha svog brenda, lansiranju kolekcije 'Steven Meisel X Zara', odjevena u laskavu točkastu haljinu koja je istaknula njezine trudnički trbuščić te oduševila izborom cipela

Otkako je Marta Ortega preuzela mjesto predsjednice Inditexa, tvrtka bilježi same uspjehe. Najnoviji poslovni potez kćeri Amancija Ortege povukla je je sa Zarom, najpoznatijim brendom tvrtke, te je lansirala Steven Meisel New York capsule kolekciju. Kolekcija nudi ograničeni izbor odjevnih predmeta koji su dizajnirani u suradnji s njujorškim fotografom Stevenom Meiselom, a prema svemu sudeći neće proći nezapaženo na modnoj sceni.

Marta Ortega inače je u posljednjom mjesecima trudnoće, koju vrlo uspješno usklađuje sa poslovnim obavezama. Predsjednica grupe Inditexa otputovala je u London kako bi prisustvovao vrlo posebnom događaju: predstavljanju kolekcije Steven Meisel x Zara, koja još uvijek nije dostupna u Hrvatskoj. Očekivano, kći Amancia Ortege po pitanju odabiruagarderobe za ovakav ključni trenutak ništa nije prepustila slučaju. Njezina haljina na točkice i cipele očarali su sve.

Marta Ortega pokazala je da trudnoća nije prepreka za dobar stil i vrhunsku eleganciji. No, trudna Marta nije se odrekla udobnosti te je posegnula za midaksi tamnoplavom haljinom dugih rukava, prekrivenom bijelim točkicama. Iako još nije detektira bred koji potpisuje ovu haljinu, mnogi sumnjanju kako bi to moglo biti djelo Zarinih dizajnera. No, ono što je evidentno je da, bez obzira na brend, riječ je o dizajnu koji omogućava udobnost i lakoću nošenja zahvaljujući njegovoj silueti, bojama i printu.

Haljina Marte Ortega ističe se širokim krojem, dugim rukavima i ravnom siluetom. Ova jednostavnost dizajna pokazuje da je, kada je riječ o odijevanju, manje vrlo često znači – više. Bilo u klasičnom ili stilu za trudnice, ovakav tip haljine savršen je za pokazivanje elegantnog i jednostavnog stila. Odabir boja, mornarsko plava podloga i bijele točkice predstavljaju klasik koji nikad ne izlazi iz mode.

Poznata poslovna žena pomno je odabrala i cipele, koje nimalo iznenađujuće nose Zarin potpis. Riječ je o sofisticiranim sandalama koje se ističi udobnošću, elegancijom i vizualnim efektom beskrajnih nogu koji je vrlo laskav. Crne slingback sandale, uz prepoznatljivu kitten potpeticu, podignute su i vrlo efektnim dodatkom u vidu tankih remenčića koji se protežu od prstiju do gležnja te elegatnim kopčanjem u stilu narukvice.

Inače, 39-godišnja Marta je od 2018. godine u braku je s Carlosom Torrettom, sinom modnog dizajnera Roberta Torrette. Par je 2018. godine uplovio u bračnu luku pred 400 uzvanika, a roditelji su trogodišnje djevojčice Mathilde. Prije Carlosa, Marta je bila u braku s profesionalnim jahačem Sergijem Alvarezom Moyom s kojim je dobila i danas sedmogodišnjeg sina Amancija.

  • +6
Steven Meisel x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: STEVEN MEISEL/ZARA