već je na tržištu

Prodaje se bivši dom Meghan Markle: Evo kako je izgledao dok je ona živjela u njemu

11.12.2017 u 12:03

Bionic
Reading

Zaručnica princa Harryja, američka glumica Meghan Markle donedavno je živjela u Torontu, u kojem je snimala odvjetničku dramu 'Suits', no preseljenjem u London njezina je djevojačka oaza stavljena na prodaju

Nakon što se prije nekoliko tjedana preselila u London te objavila svijetu svoje zaruke s princem Harryjem, Meghan Markle bacila se na sređivanje formalnosti kako bi i službeno pokrenula proces predavanja papira za britansko državljanstvo. 

Lijepa crnka iselila se iz kuće u Torontu, koju je godinama imala u najmu. U moderno uređenoj kućici u Torontu provela je posljednjih šest godina, kada je snimala seriju 'Suits', koja ju je i proslavila u glumačkom svijetu. 

  • +2
Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako službeno prenose američki mediji, trosobni stan već je nekoliko dana u prodaji i to za iznos od 1,395 milijuna dolara, ali kupca još nema. 

DailyMail.com 👌 @meghanmarkle #meghanmarkle #princeharry

Objavu dijeli SnapsBrakingSnaps (@snapsbrakingsnaps)

Inače, stan osim tri spavaće sobe ima dvije kupaonice, garažu u koju stanu dva automobila te prostranu terasu i vrt, koji su pogodni za razne vanjske aktivnosti ili zabave. 

Sad to be leaving home sweet home again. #packing

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Unutrašnjost ove djevojačke oaze, u kojoj je posljednju godinu čest gost bio i princ Harry, može se vidjeti na raznim fotografijama koje je objavila putem društvenih mreža. Kuća je inače u vlasništvu kanadske stilistice i modne urednice Elizabeth Cabral i njezina supruga Kevina O'Neilla, a nakon Meghaninog preseljenja u London malo su je preuredili prije nego su je stavili na prodaju.

And just like that...all was right in the world. Bogart & Guy. #theresnoplacelikehome #adoptdontshop

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Morning meditation. 🐾 #adoptdontshop

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Iz priloženih fotografija, na kojima su uglavnom u središtu pozornosti dva kućna ljubimca, vidi se da su u njezinu domu u Torontu prevladavale svijetle boje, a najviše bijela, uz detalj drva, koji daje dozu topline. Uz to, prostor je obogaćen mnoštvom prirodnog svjetla, a prilikom uređivanja Meghan je pomno pazila na to da ni zelenila ne nedostaje.

Guy. At your service. #adoptdontshop

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Tako na gotovo svakoj objavljenoj fotografiji vidimo i neku od sobnih biljaka. U bivšoj Meghaninoj spavaćoj sobi, pored velikog kreveta, postavljena je polica s bogatom kolekcijom knjiga koja nam odaje njezinu ljubav prema književnosti.

Buduća supruga princa Harryja, koja će u svibnju i službeno postati nova članica britanske kraljevske obitelji, odnedavno živi u Nottingham Cottageu, kućici unutar posjeda Kensingtonske palače.