daleko od LOndona

Napokon otkriveno gdje se zadnjih dana krije Meghan Markle

08.12.2017 u 15:27

Bionic
Reading

Svi se pitaju gdje je odjednom nestala Meghan Markle, novopečena zaručnica princa Harryja i buduća britanska vojvotkinja. Naime lijepa se crnka ovoga tjedna nije pokazala u javnosti iako je za to bilo nekoliko prigoda

Preselila se u London, objavila zaruke s princem Harryjem, pojavila se na prvom kraljevskom zadatku u Nottinghamu, gdje je dočekana s ovacijama, a nakon toga se lijepoj budućoj vojvotkinji Meghan Markle gubi svaki trag.

Prošlog su ponedjeljka i službeno objavljene zaruke, nakon čega je Meghan Markle s princem Harryjem sudjelovala u prvom televizijskom intervjuu te su milijunima gledatelja otkrili dosad nepoznate detalje svog odnosa.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Ubrzo nakon toga Meghan je, poput prave članice kraljevske obitelji, došla u pratnji princa Harryja u Nottingham, gdje se obilježavao Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Buduću vojvotkinju, koja će u svibnju 2018. stati pred oltar, tada su tisuće oduševljenih Britanaca pozdravljali s ulica. Njezin outfit postao je tema dana, a skupocjene krpice koje je tada nosila brzo su rasprodane u svim trgovinama diljem svijeta. 

No to je ujedno bilo njezino posljednje pojavljivanje u javnosti. Na kraljevskom balu prošlog utorka 33-godišnji princ pojavio se bez nje, iako su tamo bili gotovo svi članovi kraljevske obitelji.

Strani mediji sada su napokon saznali zašto Meghan već neko vrijeme nigdje nema. Naime ona je otputovala u Los Angeles, u posjet majci Doriji Ragland. Prema izjavama bliskih izvora, koje su dali za E!News, otkriveno je kako se donedavna glumica u London vraća tek pred Božić. 

No filter. Just happiness with my mama bear. #homesweethome #LA #californialove #iloveyoumom

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Kada se vrati u Veliku Britaniju, Meghan očekuje prvi tradicionalni Božić u Sandringhamu, gdje sve članove kraljevske obitelji dočekuje kraljica Elizabeta II i njezin suprug, princ Phillip. 

  • +16
Božić kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamo će, kao i svi okupljeni gosti, provesti tri blagdanska dana. Osim crkvenog slavlja, čeka je svečani ručak, a to će biti prigoda za upoznavanje s budućom rodbinom.

Kako navode strani mediji, nakon toga će princ Harry i Meghan otići na odmor i to na neku od tropskih lokacija. Par se veseli suncu i moru te će sve ostati u strogoj tajnosti kako bi zaručnici uživali u još malo privatnosti prije velikog dana koji ih očekuje u proljeće 2018. 

Intervju princa Harryja i Meghan Markle nakon objave zaruka