kućica u cvijeću

Ovako će izgledati dom princa Harryja i Meghan Markle

27.11.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Nakon što je svijet s nestrpljenjem dočekao vijest da su se zaručili britanski princ Harry i Meghan Markle i da će kraljevsko vjenčanje biti održano u proljeće iduće godine mnogi se pitaju kako će izgledati dom novopečenih zaručnika

Nakon što je pokupila svoje stvari iz djevojačkog stana u Torontu, u kojem je provela posljednjih sedam godina, Meghan Markle stigla je u London i započela uređenje svog novog doma u kojem će živjeti sa zaručnikom, princem Harryjem. 

Kako stoji u službenoj objavi Buckinghamske palače, par će živjeti u kući koja nosi naziv Nottingham Cottage, a nalazi se na samom posjedu Kensingtonske palače, u kojoj su donedavno živjeli i princ William i vojvotkinja Kate Middleton.

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da Nottingham ima posebno značenje za princa Harryja te u toj kući živi sam već posljednje četiri godine, logičnim se pokazalo da u nju dovede i svoju odabranicu. 

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima zasebni ulaz i vrt te je okružena drvenom bijelom ogradom i gomilom zelenila. 

Nottingham Autor: Youtube

Unutrašnjost doma ovog sretnog para još nije dostupna javnosti, ali pretpostavlja se da je uređen u starom engleskom stilu, prepoznatljivom po korištenju cigle i rustikalnih elemenata, u kojem dominira drvo.

Uz prostranu dnevnu sobu koja se nadovezuje na blagovaonicu i kuhinjicu, kuća ima veliku spavaću i dodatnu gostinjsku sobu, a da ne bi bilo prepirke oko kupaonice, u kući se nalaze dvije. 

Nottingham Cottage Autor: Youtube

Osim toga, crvenokosi zavodnik i 36-godišnjakinja na raspolaganju imaju cijeli vanjski prostor Kensingtonske palače, koji sadrži goleme vrtove, ružičnjake i vodoskoke. 

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Imat će tako prilike uživati u romantičnim šetnjama daleko od znatiželjnih pogleda javnosti. 

Sudeći prema fotografijama stana Meghan Markle u Torontu, kada je oduševila istančanim ukusom za uređenje interijera, vjeruje se da će i svoje novo ljubavno gnijezdo dovesti do savršenstva. 

Još uvijek nije poznato hoće li novopečeni zaručnici ondje ostati živjeti i nakon vjenčanja koje je predviđeno u proljeće iduće godine.