'TULUM U SAMOSTANU'

Privlačile poglede: Dvije bivše misice pokazale duge noge u trendi čizmicama

24.11.2018 u 11:23

Bionic
Reading

U kazalištu Komedija održana je premijera predstave 'Tulum u samostanu' koja je okupila brojne kulturnjake i estradnjake

Među najzapaženijim uzvanicama bile su bivše misice Ivana Delač i Ivana Mišura koje su se za ovu prigodu pomno skockale odlučivši se za haljine mini dužine koje su otkrile njihove duge noge.

Ivana Delač crnu mini haljinu od trendi pletiva podignula smeđim visokim čizmama i torbom u istoj nijansi, dok je plavokosa Ivana Mišura zelenu haljinu s gumbima iskombinirala s modernim čarapa-čizmama i efektnom torbicom u odgovarajućim tonovima burgundca.

KAZALIŠTE KOMEDIJA

Dobro poznata lica okupila se na premijeri predstave 'Tulum u samostanu'

Pogledaj galeriju

Osim njih, premijeru nisu propustili ni drugi brojni estradnjaci i kulturnjaci poput voditeljice Barbare Kolar, glumaca Filipa Juričića i Ivice Zadre, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, operne dive Sandre Bagarić, pjevačice Vanne, Semente Rajhard, Vande Winter, Zdenke Kovačiček, Mirjane Mikulec i dr.

Premijerom predstave britanskog dramatičara Michaela Wynnea 'Tulum u samostanu' u režiji Aide Bukvić zagrebačko Gradsko kazalište Komedija, nakon višemjesečnih radova na obnovi gledališta, u petak je otvorilo svoju novu kazalištu sezonu.

'Tulum u samostanu' (The Priory) premijerno je izveden u londonskom Royal Court Theatreu 2009. te je, nakon pohvala kritičara, osvojio nagradu Olivier za najbolju novu komediju. Radnja prati skupinu dobrih prijatelja koji odluče zajedno dočekati Novu Godinu u starom samostanu preuređenom u luksuznu kuću za odmor. Samostan je duboko u provinciji, daleko od svake civilizacije, okružen šumom. Nema signala za mobitel, nema interneta, nema televizije.