KRAJ LJUBAVI

Ivana Delač otvoreno o razvodu: 'Nisam hirovita i ne donosim odluke preko noći'

12.09.2018 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon 13 godina zajedničkog života, prije dva mjeseca Ivana Delač Đolo predala je zahtjev za razvod. Za tportal je ispričala što je prethodilo toj odluci i kako se nosi s time te kako je to podnio njihov 12-godišnji sin

Ivana Delač Đolo ostvarila je uspješnu poslovnu karijeru, no privatno je iza nje turbulentno razdoblje. Sa sinom Noom preselila se na novu adresu te se četiri mjeseca od predaje papira za razvod okrenula se svom najdražem muškarcu u životu i novim poslovnim angažmanima.

'Nakon što je Ivica prije četiri mjeseca pritvoren, otvorio mi se paralelni svemir informacija za koje nisam znala. Iz poštovanja prema našem sinu, obiteljima i odvjetničkom timu koji ga brani ne bih ulazila u detalje pravosudnih postupaka niti o njima javno govorila. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim novinskim člancima prepunih senzacionalističkih naslova. Nadam se će to sad konačno prestati', ispričala nam je.

Odluku je donijela sama, smireno i smatra je potpuno ispravnom. 'Nisam hirovita i ne donosim odluke preko noći. Obitelj i prijatelji su ti koji me štite', ističe.

Djeca uvijek pate zbog razvoda roditelja, a Ivana je ispričala je kako je tu vijest podnio njezin 12-godišnji sin. 'Noa je vrlo razuman, puno razgovaramo i stalno smo skupa. Između nas ne postoje teme o kojima ne možemo razgovarati. Bit ćemo oboje super', kaže.

Na pitanje veruje li i dalje u ljubav i brak, kaže da trenutno ne zna odgovoriti na to. 'Ne razmišljam o tome. Pitajte me ponovno s malim vremenskim odmakom', poručila je.

  • +6
Ivana Delač Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Damira Kalajžić

Ivana je 2003. osvojila titulu Miss Universe Hrvatske koja joj je bila odskočna daska i otvorio joj je mnoga vrata, pomogla u svijetu mode i manekenstva. Diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Po završetku studija radila je kao menadžerica u hotelu, na organizaciji banketa i u prodaji, a kasnije i u sportskom programu HTV-a, ali i kao voditeljica na radiju. Danas je u poduzetničkim vodama, a uspješno se bavi projektom Riječke stepenice.

Podsjetimo, poduzetnik Đolo završio je iza rešetaka jer je pištoljem pokušao orobiti mjenjačnicu, a prije toga ga se teretilo uglavnom za prevare.