NITKO KAO ONA

Princeza Charlene oduševila je još jednim senzacionalnim outfitom, ali i novom frizurom

24.03.2024 u 15:11

  • +3

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Charles Vinaj / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Charlene od Monaca uvijek je itekako zapažena u svojim pojavljivanjima u javnosti

Lijepa supruga princa Alberta II bila je bez sumnje zvijezda večeri na tradicionalnom Balu ruža održanom u Monte Carlu gdje je sve bacila u drugi plan svojim glamuroznim izdanjem.

U ružičastom kombinezonu ukrašenom draguljima s hrabrim dekolteom, 46-godišnjakinja rođena u Africi izgledala je poput filmske dive, a ovaj je upadljivi stajling dodatno upotpunila prozračnim make upom i chic frizurom osvježenom s trendi šiškama koje je ovoga puta nosila ravno stilizirane.

Crna manikura, statement viseće naušnice, odgovarajuća torbica i chic sandale na petu zaokružile su ovo besprijekorno izdanje zanosne plavuše.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Princeza Charlene i ovim elegantnim odijelom potvrdila je svoju titulu modne ikone

Pogledaj galeriju

Majka preslatkih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, nije nazočila glamuroznoj gala svečanosti prošle godine, kada se Albertu umjesto toga pridružila njegova sestra princeza Caroline od Hannovera, no ove se godine vratila u još jednom nevjerojatnom modnom izdanju.

Na party pod nazivom 'Disco Bal de la Rose Monaco', čiji je domaćin bio nitko drugo nego dizajner Christian Louboutin, došla je u pratnji svog supruga koji je nosio crni klasični smoking i tamnoružičastu leptir mašnu.

Pojavljivanje Charlene i Alberta na Balu ruža dolazi nakon što su u javnost procurile informacije o šokantnim potrošačkim navikama kuće Grimaldi, čak i prema raskošnim standardima Monte Carla, osobito onih koji se tiču princeze Charlene, bivše plivačice koja je kao Charlene Wittstock predstavljala Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Sydneyu 2000. godine.