vladarice sezone

Hit nijanse: Zbog ovih boja svaki stajling izgledat će luksuzno

24.03.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Proljeće donosi nove trendove, a luksuzni izgled je i dalje vrlo cijenjen. Ako želite prigrliti profinjenost u svojim svakodnevnim stajlinzima, ovo su boje na koje trebate obratiti pažnju. Nemojte uopće sumnjati – modne komade u ovim bojama viđat ćemo posvuda

Od street stylea do modne piste i, naravno, Pantoneovih predviđanja kada su boje u pitanju, ima mnogo pokazatelja koji nam pomažu predvidjeti koje će od njih biti hit u proljeće. Peach fuzz proglašena je Pantoneovom bojom godine i postaje sve popularnija za proljeće/ljeto 2024.

Na modnoj je pisti minimalistička boja slonovače bila zastupljena kod luksuznih brendova, uključujući The Row, Valentino i JW Anderson, dok je ona što dočarava zalazak sunca bila ključna kod Prade i Jacquemusa. Uz to, nijanse kadulje i mandarine već nose neke od omiljenih influencerica.

A jedna je stvar zajednička svakoj od ovih boja: izgledaju iznimno luksuzno i stvaraju proljetni outfit koji zrači profinjenošću. Jedno je sigurno – u narednim mjesecima ove boje viđat ćemo posvuda.

Oker

Žuta odjeća i dodaci uvijek se vraćaju u toplijim mjesecima, ali teško je pronaći pravu nijansu. Vrlo lako to može izgledati prenježno i nenametljivo, a ponekad i previše kitnjasto. Blijeda, puterastožuta, međutim, savršena je ravnoteža. Bacite oko na haljine, suknje i košulje u ovoj nijansi – nosit ćete ih mjesecima.

Maslinastozelena

Živahna zelena možda je jedan od najvećih ovogodišnjih trendova, ali što se tiče klasičnih proljetnih boja, maslinasta je apsolutni hit odabir jer jednostavno ide uz puno toga. Definitivno je jedna od najsvestranijih boja koje možete imati u ormaru.

Ecru

Ecru se približava bež boji, a zrači elegancijom i klasikom. Nakon što je naširoko korišten za opremanje interijera, sada je osvojio i ormare. Ta je nijansa manje oštra od čistih bijelih tonova, pa je možete smatrati prvim korakom u prijelazu tamne palete boja u svijetlu. Nosite je od glave do pete kako biste izgledali kao oličenje bogatstva i luksuza.

Crvena u nijansi rajčice

Jarkocrveni tonovi su svugdje ove sezone, ali ne brinite se - ovo nije prolazan trend. Držite se jarkih nijansi poput boje rajčice i sigurno ćete ih godinama nositi.

Svijetloplava

Iako nijanse plave dobro funkcioniraju cijele godine, u proljeće izgledaju nekako najsvježije. Umjesto kobaltnih i jarkih, potražite blijeđe, svjetlije tonove kako biste stajling podigli na višu razinu.

Smeđa

Istina, smeđe nijanse nemaju puno poveznica s proljetnim kombinacijama, no činjenica je da posebno lijepo izgledaju na prvom suncu. Nježnija od crne, smeđa ide uz svaku nijansu koje se sjetite pa je slobodno kombinirajte sa svim prijedlozima na ovoj listi.

  • +25
Modni komadi u luksuznim bojama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo