SAN JE POSTAO JAVA…

Prije ljeta dovedite svoje tijelo i lice do savršenstva

Poliklinika Milojević - lice

Poliklinika Milojević - lice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika Milojević

Kako se bliži ljeto, mnoge se žene već sada brinu kako će izgledati u badiću. Još nije kasno da imate tijelo i lice kao s reklame, a to vam može omogućiti najnoviji tretman koji je od sada dostupan i u Poliklinici Milojević, a riječ je o tehnologiji Med Contour Multipower

Nakon što je svjetskoj javnosti predstavljen na IMCAS-u (International Master Course on Aging Science) u Parizu, ovaj uređaj postao je obavezan u ponudi tretmana u estetskoj medicini diljem svijeta.

Ako vas muči višak masnih naslaga, celulit, opuštena koža tijela, opuštena koža lica, vrata i dekoltea, više se ne morate brinuti. Od sada sve to možete riješiti Med Contour Multipowerom. Korištenjem tehnologija ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuuma, Med Contour Multipower obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela s naglaskom na: lokalizirane masne naslage i celulit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožna mikrocirkulacija, limfna drenaža. Prednost Med Contour Multipowera je to što ima četiri aplikatora – za nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje  kože lica i tijela i lifting lica.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika Milojević


Svjetski renomirani aplikator Med Contour i dobitnik prestižne nagrade za The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine The Aesthetic Show u Las Vegasu te najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi u 2013., 2014. i 2015. godini, od sada je dostupan i u Hrvatskoj u Poliklinici Milojević.

dr. Nikola Milojević

dr. Nikola Milojević

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika Milojević


Filozofija poliklinike Milojević jednostavna je - primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!