POSTAVITE GRANICU

Prešli ste tridesetu? Onda nemojte više ovo raditi!

10.10.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Vaše mladoliko lice koje ste nekad poznavali sada je napadnuto boricama, borama i opuštenom kožom? Poznata vizažistica i kreatorica linije šminke Bobbi Brown ima nekoliko savjeta uz pomoć kojih možete zaustaviti vrijeme i svome licu podariti mlađi izgled

Korištenje krivih preparativnih kozmetičkih proizvoda može se negativno odraziti na ljepotu lica. Ako, primjerice, imate suhu kožu i ne koristite hidratantnu kremu, bit će uočljiva područja koja će 'popiti' svu vlagu iz podloge ili tekućeg pudera. Tako podloga neće biti ujednačena, vidjet će se crvenilo lica ili pak pjegice i diskoloracije koje nastaju s godinama.

Ako imate masnu kožu lica, koristite gel za čišćenje lica i hidratantnu kremu bez ulja u formuli.  Ako pak imate suhu kožu, koristite kremasto sredstvo za čišćenje i 'jaču' hidratantnu kremu.

Zaobiđite crveni ruž

Bobbi Brown provela je više od 30 godina u make-up industriji i zna što je ženama potrebno da bi izgledale bolje i mlađe. Ona ohrabruje žene koje više nisu u 30-ima da se okane jarkog crvenog ruža, koji rijetko kojoj ženi dobro stoji, i preporučuje zagasitije crvenu i svježe nijanse smeđe boje.

Više o savjetima slavne vizažistice pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.