kreirajte sami svoj stil

Prepustite se novom hobiju i osjetite sve čari šivanja!

12.07.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Svaka žena nastoji se odjenuti u prekrasnu odjeću, koja je jedinstvena i individualna na svoj način

Nažalost, suvremeno tržište nudi modele odjeće koji su slični jedni drugima. Međutim, nemojte se uznemiriti, jer odjeću možete šivati ​​isključivo po svojim standardima, pa čak i prema pojedinačnim skicama. Ako mislite da odjeću možete naručiti samo od profesionalnih krojačica ili u studiju, onda griješite. Sve možete učiniti sami. Kada sjednete za šivaću mašinu, može biti malo zastrašujuće krenuti, zar ne? Trebate naučiti kako provesti konac kroz nju, naučiti kako mijenjati postavke i čemu sve služe oni silni gumbići. Postoje razne šivaće mašine. Unatoč tome, kada jednom savladate osnove šivanja, shvatit ćete kako ste se riješili brojnih problema. Više nećete morati plaćati popravke ili provesti cijeli dan u dućanu tražeći baš onu suknju koju ste si zamislili. Ono što te dijeli od najdraže kreacije su dobra šivaća mašina, puno volje i truda i mali tečaj šivanja. Šivanje je vrlo jednostavno i svatko može naučiti šivati. Ako si apsolutni početnik svakako trebaš krenuti s jednostavnijim projektima. Iako tečaji šivanja više nisu toliko popularni i upitno je postoji li u tvome gradu, ono što ti svakako može pomoći je internet. Na internetu možeš pronaći veliki broj videa ili članaka koji pomažu i vode te kroz proces prvih koraka šivanja.

Šivanjem možeš razviti prekrasan hobi koji će postati tvoja nova najdraža psihoterapija, gdje ćeš zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti. Moći ćeš uštedjeti novac jer ćeš samostalno moći popravljati odjeću ili je izrađivati, a tko zna možda i krene tvoja samostalna karijera kao profesionalnog krojača što ti može donijeti i zaradu.

Bilo da ste početnik ili već posjedujete vještine šivanja, uz Singer Prelude šivačim strojem sve će biti jednostavnije i lakše. Iznenadit ćete se što sve možete izraditi s ovim šivaćim strojem.

Šivaći stroj Singer Prelude s brojnim funkcijama vrlo je jednostavan za korištenje. Ova svestrana šivaća mašina osim što je lagana za korištenje također je i fizički lagana za prijenos i spremanje nakon korištenja. Na Prelude šivaći stroj izrazito jednostavno se navuku niti, a horizontalna isporuka konca omogućuje glatko uvlačenje. Zbog čvrste metalne konstrukcije možete biti sigurni da će mašina biti uvijek potpuno stabilna. Prelude donosi 6 različitih programa šivanja osnovni i dekorativni šavovi za širok raspon varijacija šivanja, podesivi pritisak stopice za šivanje na svim vrstama i težinama tkanina, prostor za slobodnu ruku za šivanje teško dostupnih područja poput manžeta i rukava. S obzirom na to da je ovaj model prenosiv u stvaranju novih kreacija možeš uživati bilo kada i bilo gdje.

Šivaće mašine BAGAT i SINGER možete sada kupiti po akcijskim cijenama. Prepustite se novom hobiju i istražite sve čari i uzbuđenja šivanja i izrade vlastitih odjevnih predmeta!

Singer i Bagat šivaće strojeve pronađite na sljedećim prodajnim mjestima: SINGER Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Bazzar, Abrakadabra, PLODINE, eKupi.