SAVRŠEN UNIKAT

Neka vaša odjeća privlači poglede uz pomoć Bagat šivaće mašine

12.07.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Nakon ljeta svi se polako vraćamo s godišnjeg odmora i vraćamo se svojim ritualima. Karakteristika odlaska nazad u grad je sve veća gužva koja nas uzastopno prati ma gdje god krenuli, ali najveća mana su gužve po shopping centrima i dućanima, koje u ovo vrijeme godine postanu neizdržive.

Postoji način da se to i izbjegne, a tajna je u tome da zapravo svatko može biti sam svoj majstor. O čemu se točno radi? Ni više ni manje nego o šivaćem stroju. Riječ je o Bagat Jantar šivaćem stroju koji oduševljava brojne korisnike. Ono što je najljepše od svega je što na taj način možete biti kreativni i drugačiji, ali i sigurni da nitko na plaži neće imati – recimo pareo kao vi. Jantar šivaća mašina omogućava svačijoj mašti da izađe na vidjelo.

Ljetne haljinice su neizostavni modni komadi i svaka pripadnica nježnijeg spola, uživa u istima. Bilo riječ o malenim suknjicama za djevojčice ili haljinama za mame i bake, iz njih se jednostavno „ne izlazi“ čim krene toplo vrijeme. Bagat Jantar šivača mašina tada idealno priskače u pomoć jer njezina kvaliteta i jednostavnost u korištenju, svakoga pretvaraju u modnog znalca.

Danas, kada je moda postala toliko prolazna i kada se stilovi mijenjaju iz dana u dan, teško je biti poseban i izdvajati se iz mase, ali uz dobru volju, kreativnost i vrhunsku šivaču mašinu kao što je Jantar, svaki komad odjeće iz vašeg ormara postat će predmet želje ljudi ovo vas. To je ono što pojedinca čini individuom, a uz malo truda, cijela obitelj može u tome uživati.

Bagat Jantar šivaći stroj opremljen je sa 17 različitih šavova, a s njom je moguće šivati i rupice za gumbe u samo 4 koraka. Ovo ljeto možete imati najoriginalniji ceker na plaži, a izraditi ga možete sami.

Poznato je da Bagat oduševljava od davne 1955. godine, a to je dokaz izvrsnosti, tradicije i kvalitete. Nekoć su šivaće mašine bile neizostavan dio svakog kućanstva. Ono što je lijepo jest činjenica da se i danas ponovo vraća ta ista tradicija u domove.

Nije istina da su samo bake sinonim kada čujemo riječ „šivaći stroj“, jer danas sve više mlađih žena i muškaraca uz pomoć tih istih strojeva, stvaraju prekrasne i jedinstvene odjevne predmete. Ljeto je zaista godišnje doba kada se napokon možemo odmoriti, opustiti i izaći iz uštogljenih odijela i kravata, ili službenih uniformi. Idealno vrijeme za biti kreativan i učiniti nešto za sebe i svoje najbliže. Čak i kada je riječ o unikatnom poklonu, šivača mašina je nešto čemu bi se brojni razveselili. Tada se bira kvaliteta, a to je Bagat.

I dan danas ih koriste naše bake, ali zašto ih ne bi koristile i mlađe generacije? Stvaranje uspomena je nešto najljepše na svijetu. Svatko od nas čuva neku uspomenu, bila riječ o nekoj posebnoj posteljini ili stolnjaku, jer za nas imaju posebno značenje. Upravo to isto možemo napraviti i mi danas, uz najbolje šivače mašine Bagat koje odišu tradicijom i uspomenama.

Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku za kupovinu Bagat šivaćih mašina nove generacije koja traje od 07.09.2022. do 07.10.2022. (ili isteka zaliha) jer Bagat CIK CAK od sada možete kupiti po sniženoj cijeni za samo 1299,00 kn ili 172,41€, Bagat Jantar za 1599,00 kn ili 212,22€ te Bagat Safir za 1899,00 kn ili 252,04€.

Nove moderne šivaće mašine legendarne marke Bagat osim na Bagatovom webshopu možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: Elipso, Emmezeta, Bazzar.hr, Abrakadabra.

Osim Bagat šivaćih mašina, provjerite i akcijsku ponudu Singer šivaćih mašina OVDJE.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Eurorobotom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.