SNIMKA IZ MLADIH DANA

Prepoznajete li ovu slavnu ljepoticu?

06.08.2013 u 09:29

Bionic
Reading

Danas jedna od najpopularnijih i najbolje plaćenih modela, Kate Moss na malim ekranima prvi se put pojavila devedesetih, kada je kao u tinejdžerica glumila u vintage reklami za automobil zajedno s drugim modnim zvijezdama - Christy Turlington, Lindom Evangelistom i Naomi Campbell

I dok je neki naprosto obožavaju, drugi prema njoj ne gaje baš takve osjećaje, no činjenica je da je Kate Moss tijekom vremena postala najveći kultni model našeg vremena, sinonim za neporecivi glamur te ispade u stilu pravog rock and rolla.

No kada joj je bilo 20 godina, Kate je bila relativno nepoznata te u sjeni tadašnjih pravih supermodela, Linde Evangeliste, Christy Turlington i Naomi Campbell, s kojima se pojavila tada u reklami za automobil Vauxhall Corsa.

U reklami Kate ima svega 19 godina, i prvi baby face te djeluje gotovo neprepoznatljivo. Iako je i u to vrijeme bila poznata po svom grunge stilu, Kate se za potrebe reklame preobrazila u pravu klasičnu, sofisticiranu ljepoticu u dugoj, crvenoj haljini. U reklami Kate oko novog automobila hoda kao po modnoj pisti, a njezina uloga je vidno kraća od uloga koje su dobile Linda, Naomi i Christy. Naime, u to vrijeme Kate je bila sasvim nova u tom poslu te relativno nepoznata.
Za razliku od uloge sofisticirane ljepotice koju je dobila Kate, Naomi igra ulogu opsjednute domine, a Christy baca čašu vode preko kamera.