vjenčanje nogometaša

Prekrasna mladenka oduševila romantičnom vjenčanicom i dokazala da klasika nikad ne izlazi iz mode

26.06.2023 u 10:15

  • +15

Kepa Arrizabalaga i Andrea Martinez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kepa Arrizabalaga, golman prvoligaškog kluba Chelseaja, ovog vikenda uplovio je u bračnu luku s Andreom Martinezom, manekenkom i bivšom Miss Universe

Bajkovito vjenčanje održano je u Marbelli, a profesionalni nogometaš i njegova prekrasna nevjesta vjenčali su se u divnoj crkvi Iglesia de Nuestra Señora de la Encarnación. S njima su tu radosnu prigodu podijelili brojni prijatelji nogometaši i njihove partnerice, uključujući Ikera Muniaina, Álvara Moratu, Kaija Havertza, Jorginha i Matea Kovačića.

Mladenka je u svom danu iz bajke blistala u bijeloj vjenčanici klasičnog kroja s upečatljivim i vrlo nježnim detaljima. Ovaj izbor vjenčanice još jednom je dokazao da klasika i tradicija baš nikad ne izlaze iz mode.

Gornji dio u obliku korzeta bio je prekriven sofisticiranom čipkom, istom onom od koje su bili izrađeni efektni rukavi, a haljina se nastavljala na usku bijelu suknju s vrlo efektnim šlepom. U stilu tradicije lijepa mladenka, koja je kosu skupila u jednostavnu punđu, imala je i dugački veo te vrlo romantičan i jednostavan buket.

  • +13
Gosti na vjenčanju Kepa Arrizabalaga i Andree Martinez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA