do oltara bosonoga

Pogledajte detalje očaravajuće vjenčanice manekenke o kojoj se ne prestaje pisati

14.06.2023 u 18:57

Bionic
Reading

Manekenka Taylor Hill nosila je unikatnu Etrovu vjenčanicu koja je bila jednostavna, a toliko efektna da se o njoj danima piše

Prelijepa 27-godišnja manekenka Taylor Hill proteklog se vikenda udala za dugogodišnjeg partnera Daniela Fryera, a u prvom planu bila je njena vjenčanica o kojoj se i danima poslije ne prestaje pisati.

Riječ je o jednostavnom, a toliko efektnom modelu u kojem se nekoliko slojeva raskošne bijele tkanine prelijevaju jedno povrh drugog, dok spuštene naramenice u formi volana cijeloj vjenčanici daju neodoljivo romantičnu notu.

Više detalja o vjenčanici donijela je 'modna biblija' Vogue koja je otkrila kako ovaj dizajn potpisuje brend Etro, dok je elegantan biserni nakit djelo brenda Messika.

'Bila sam počašćena što mogu nositi Etrovu vjenčanicu šivanu samo za mene. Kada sam ih prvotno upitala bi li to učinili za mene, bili su puni topline i uzbuđenja', otkrila je Hill za Vogue. Naime, bila je to prva vjenčanica koju je ugledni Etro ikad napravio!

Vjenčanje ljepotice s modnih pisti uslijedilo je nakon što ju je partner Daniel, američki biznismen, zaprosio u lipnju 2021. godine za vrijeme ljetnog odmora u hotelu San Pietro u Italiji.

Kako bi se na dan vjenčanja osjećala ugodno i kao da su joj ‘stopala povezana sa zemljom’, Taylor se odlučila odreći cipela i do oltara ići bosonoga.