TRENDI I PRAKTIČNA

Posebna vjenčanica za veliki dan: Ova mladenka odabrala je zanimljivu verziju

15.06.2023 u 16:54

Bionic
Reading

O trendovima koji će 2024. godine obilježiti svijet vjenčanja naveliko se govori, a jedan od njih u aktualnoj sezoni već je testirala ova britanska mladenka

Kao što je pandemija utjecala na organizaciju vjenčanja, na jednak je način ostavila traga na modnim odabirima mladenki, stoga posljednjih mjeseci nerijetko svjedočimo vjenčanim lookovima koji iskaču iz tradicionalnih okvira.

Umjesto tipičnih vjenčanica do poda, brojne mladenke sada nerijetko biraju kraće varijante, za kakvu se odlučila i ova stajliš Britanka.

Osim dužinom, njezin odabir vjenčanice isticao se detaljem predimenzionirane mašne na leđima u kombinaciji s dugom trakom u službi šlepa - detaljem koji će, po prognozama brojnih, obilježiti svijet vjenčanja 2024. godine.

Spomenuti trend temelji se na minijaturnoj suknji koju je talijanska Prada uspjela unijeti u sve street style lookove, kratkom dizajnu s dodatkom velike mašne, koju više nitko ne može zaboraviti.

Verzija za koju se odlučila Britanka stiže s potpisom australskog brenda Prea James Bridal, omiljenog među mladenkama diljem svijeta u potrazi za originalnim dizajnom kojim bi dale pravi oblik vjenčanici iz snova.

Ono što je posebno zanimljivo kod kratkog modela za koji se odlučila ova britanska mladenka je to da je trendovski detalj velike mašne odvojiv, što samu vjenčanicu u tren oka pretvara u jednostavnu malu bijelu haljinu.