TJEDNI HOROSKOP

Pred usamljenim Lavovima je strastvena ljetna avantura, a Ribe neka se suzdrže od nepromišljenih troškova

30.07.2018 u 06:55

Bionic
Reading

Tjedan koji je pred nama Ovnovima donosi dobru priliku i mogućnost napredovanja na poslu, Lavove očekuje ljetna romansa, dok će Strijelci uživati u aktivnom načinu života pa će im dane obilježiti ljetni sportovi i morske aktivnosti. Ribe će pak morati pripaziti na nepromišljene troškove ili veća ulaganja

Pred Ovnovima je tjedan u kojem neće moći skrenuti misli s poslovnih briga, što će ih udaljiti od partnera. Samce će privući netko s kime surađuju. Ovnovi koji su imali problema s nekim kolegama uspješno će riješiti nesporazume. Zabava, druženje i sportske aktivnosti ispunit će im dane, što će im itekako goditi.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iako će veze Bikova obilježiti česti sukobi i nesporazumi u komunikaciji, povezanost s partnerom ni u jednom trenutku neće biti upitna. Pred Bikovima je naporan radni tjedan u kojem će ih šef zasuti novim zaduženjima. Izloženost napetosti i nervozi mogla bi uzrokovati nesanicu ili probavne smetnje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će biti skloni nepredvidljivim reakcijama pa bližnji neće znati što mogu od njih očekivati. Uživat će u komunikaciji i interakciji s okolinom pa će se pripadnici ovoga znaka sjajno snalaziti u poslovima vezanima za turizam i ugostiteljstvo.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slučajan susret ostavit će na snažan dojam na Rakove. Već nakon kraćeg razgovora shvatit će da se izvrsno slažu s onim koga su upoznali pa će razmijeniti brojeve mobitela i dogovoriti ponovno druženje. Izgledni su manji financijski problemi. Rakovima se savjetuje i da se klone jakog sunca.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će se toliko svađati i sukobljavati s partnerom da će čak razmišljati o prekidu. Pred usamljenim pripadnicima ovog astro znaka je strastvena ljetna avantura. Poslovni napredak uvelike će ovisiti o dobroj reputaciji pa Lavovi trebaju izbjegavati bilo kakve konfliktne situacije.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodne Djevice ne bi trebale odbijati pozive za izlazak, čak i ako nisu raspoložene za to. Ostanu li kod kuće, propustit će dobru zabavu, a samci priliku za obećavajućim flertom! Pripadnici ovog horoskopskog znaka usporit će ritam i posvetiti se laganim i opuštajućim aktivnostima.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage koje nisu u vezama shvatit će da su se njihovi osjećaji produbili pa će se upustiti u vezu, iako će se pomalo bojati da time ne ugroze prijateljstvo. Vage će se dobro nositi s radnim obavezama, a podrška okoline uvelike će im to olakšati. Odmor će provoditi aktivno i uživati u piciginu, surfanju ili ronjenju.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpione koji nisu u vezama očekuje početak uzbudljivog flerta. Slaba koncentracija otežat im obavljanje posla, a nepovoljni radni uvjeti dodatno zakomplicirati situaciju. Pripadnici ovog znaka neka se klone nepotrebnih sukoba s pretpostavljenima. Oprez se preporučuje i prilikom sunčanja pa pripadnici ovog znaka moraju dobro zaštititi kožu kremom s visokim UV faktorom.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci željni uzbuđenja rado će izlaziti i upoznavati nove ljude. Samci će se upustiti u flert s nekim tko će ih snažno privući, no s kime ih neće povezivati ništa više od požude i strasti. Uživat će u aktivnom načinu života pa će im dane obilježiti ljetni sportovi i morske aktivnosti.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci će rado izlaziti i pojavljivati se na svim društvenim okupljanjima i kulturnim događajima. U tome će vidjeti odličnu priliku za upoznavanjem novih ljudi. Samci će uživati u flertu, a srce će im osvojiti netko tko stanuje u drugom gradu ili državi. Pripadnici ovog znaka će lako ulaziti u sukobe s kolegama pa je bolje da se posvete zadacima koje mogu obavljati samostalno. Nije vrijeme za veće troškove i ulazak u kreditno zaduživanje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će biti osjetljivi, pa ukoliko im partner uputi i najmanju kritiku, reagirat će burno i zasuti ga uvredama. Samci će imati velika očekivanja od simpatije, no ona im neće moći dati ono što žele. Mogući su problemi s tlakom pa se pripadnicima ovoga znaka savjetuje da se klone velikih vrućina te da si osiguraju dovoljno tekućine.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će razočarati netko s kim su bliski. Shvatit će da su od te osobe previše očekivali i da nije onakva kakvom su je zamišljali. To ipak ne znači da ne bi trebali saslušati njegovu stranu priče! Ribe će biti umorne i zasićene obavezama, a probleme će im stvarati i pad koncentracije. Savjetuje im se da ne ulaze nepromišljeno u nove troškove ili veća ulaganja. Kvalitetnija prehrana mogla bi im biti od koristi.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.