MARS U VODENJAKU

Nagle reakcije i nepromišljene odluke: Lavovi, Škorpioni, Bikovi i Vodenjaci mogli bi se zateći u izazovnim situacijama

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 29.03.2020 07:59
  • Objavljeno 29.03.2020 u 07:59
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: NASA / Sciencephoto / Profimedia

Mars će započeti svoj prolazak kroz znak Vodenjaka u ponedjeljak 30. ožujka i boraviti u tom sektoru Zodijaka do 13. svibnja. Kada Mars kao planet volje i akcije izražava svoju energiju kroz Vodenjaka možemo očekivati porast hirovitosti, nestrpljenja i neizvjesnosti

Pozitivna je strana te planetarne pozicije želja za otkrivanjem i istraživanjem, slobodoljubivost i kreativnost. Međutim, potreba za novim, originalnim i nekonvencionalnim odgovorima na životne izazove lako može gurnuti ljude prema tvrdoglavosti i samovolji. S obzirom na agresivnu prirodu Marsa i nestabilnu energiju Vodenjaka, dobre i loše strane tog utjecaja mogu se brzo smjenjivati.

Odmah nakon prelaska u Vodenjaka, Mars će udružiti svoju energiju sa Saturnom. Na osobnom planu, spoj Marsa i Saturna označava unutrašnje konflikte, buntovnost i frustracije. U društvenim okvirima neke će snage pokušati srušiti stare političke i poslovne strukture, ali će se sudariti s njihovim pojačanim otporom. Moguće su proturječne odluke vladajućih elita, primjerice uvođenje pa poništavanje određenih mjera.

Mars bi mogao osloboditi svoju energiju na neočekivan i nepredvidiv način kada 7. travnja zauzme nepovoljan položaj prema Uranu u Biku. To će stvoriti eksplozivno i dramatično društveno ozračje, oslabiti samokontrolu i povećati težnju za oslobađanjem od rutine i pritiska. Sukob Marsa i Urana također ukazuje na izglede za prirodnu katastrofu ili oružani sukob negdje u svijetu.

Marsovo kretanje Vodenjakom najgore će se odraziti na Lavove, Škorpione, Bikove i Vodenjake. Mnogi pripadnici tih znakova mogli bi se zateći u neobičnim i izazovnim situacijama na koje neće imati pravog odgovora. Nagle reakcije i nepromišljene odluke mogle bi im dodatno otežati rješavanje poteškoća. Nakon 19. travnja napetosti će značajno splasnuti, a razum i objektivnost porasti.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein je u horoskopu Vodenjak, rođena je 28. siječnja 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: BVWB2 / Backgrid UK / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!