TJEDNI HOROSKOP

Pred Lavovima su ljubavna iskušenja, a Jarčevima se smiješi zarada

14.08.2017 u 06:30

Bionic
Reading

Zvijezde se ovoga tjedna smiješe Ribama, a dok će Rakovi Imati sve preduvjete za ostvarenje ljubavne sreće. Vage će biti nezaustavljive, a Škorpione bi tvrdoglavost mogla dovesti u sukob s kolegama

Ovnovi bi se trebali naoružati strpljenjem i uhvatiti u koštac s problemima. Pate li od viška kilograma, mogli bi se uspješno dovesti u formu.

Bikovi će biti u stalnoj potrazi za novim događanjima. No ipak bi ozbiljnije trebali pristupiti vlastitim financijama i na vrijeme podmiriti dugovanja.

Blizanci će rado izlaziti i sklapati nova poznanstva. Poslovni planovi se ipak neće odvijati u skladu s očekivanjima. Retrogradni Merkur donijet će im kaos pa se savjetuje da više puta provjeravaju  sve što rade kako bi izbjegli pogreške.

Rakovi imaju sve preduvjete za ostvarenje ljubavne sreće. Pred samcima je početak obećavajuće veze. No neka pripaze s hranom, povećan apetit mogao bi prouzrokovati koji kilogram viška.

Slobodni Lavovi uživat će u mogućnostima koje im se nude, ali bi zauzeti mogli doći u iskušenje.

Djevicama će mozak raditi punom parom, no neće se moći jasno verbalno izraziti pa su izgledni nesporazumi s okolinom. 

Sposobnost djelovanja pod pritiskom pomoći će Vagama da dođu do cilja. Osjećat će se izvrsno, a jedini bi im problem moglo predstavljati neumjereno uživanje u jelu i piću.

Škorpionima će želja da sve bude po njihovom prouzrokovati nepotrebne teškoće s kolegama i nadređenima.

Strijelcima bi učestali izlasci i brojne društvene aktivnosti mogle iscrpiti energiju. Zbog brzog ritma bilo bi dobro  pronaći i malo vremena za opuštanje.

Jarčevi bi trebali biti nježniji prema partneru, više razgovarati, a monotoniju  razbijati zajedničkim izlaskom ili putovanjem. Budu li poduzetni i spremni na rizik, mogli bi ostvariti dobru zaradu.

Vodenjaci koji se osjećaju nezadovoljno i sputano u vezi, poduzet će odlučne korake. Neće se više zadovoljavati s postojećom situacijom pa će im bilo kakva promjena predstavljati pomak.

Slobodne Ribe očekuju ugodna iznenađenja. Netko neće odustati dok ne zadobije njihovu pažnju.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.