NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Koja vam je najdraža Kemalova pjesma i zašto'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.04.2010 10:08
  • Objavljeno 16.02.2010 u 09:44
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Pravilnik natječaja 'Koja vam je najdraža Kemalova pjesma i zašto'

1) Opis natječaja


Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratko obrazloženje na temu 'Koja vam je najdraža Kemalova pjesma i zašto'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Nikola Filipčić (Promocija, tportal.hr) Tin Bosek (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno jedna (1) glavna nagrada, prema ocjeni žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?


Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim obrazloženjem. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim tekstom.

3) Rokovi


Trajanje natječaja: 16. veljače – 27. veljače. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 2. ožujka 2010.

4) Nagrade


Glavna nagrada je boravak u Valamar Lacroma Resort**** od 5. do 7. ožujka (dva noćenja) za dvoje/dvokrevetna soba, doručak i koncert Kemala Montena uz svečanu večeru.

5) Opći uvjeti natječaja


Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.
Maksimalna dužina teksta je 1000 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr i Valamar Lacroma Resort**** mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Valamar Lacroma Resort Resort**** ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Valamara) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi