elegantni modeli

Potvrdile slavne glumice: Ovakve čizme pristaju baš uz svaki model hlača

30.11.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence i Katie Holmes svojim stajlinzima jasno su dale do znanja da modeli čizmi i cipela s oblim vrhom nepogrešivo pristaju na sve modele hlača

Dolaskom hladnijih dana, čak i najveće zaljubljenice u suknje i haljine moraju odustati od svog omiljenog komada i zamijeniti ga znatno toplijim hlačama, što sa sobom donosi nove izazove sa stiliziranjem kombinacija.

Ako niste među onima koji stiliziranje hlača i obuće imaju u 'malom prstu', njihovo uspješno spajanje ponekad može biti težak zadatak jer ne odgovaraju svi modeli svakom kroju hlača.

No, postoje jedna obuća koje će garantirano odgovarati svim hlačama, a to su nedavno potvrdile i holivudske zvijezde Jennifer Lawrence i Katie Holmes. Riječ je o modelima s oblom špicom čije oble konture čine savršen spoj s ravnim završetkom hlača.

  • +2
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo da je riječ o čizmama, cipelama u stilu Mary Jane ili balerinkama, ovakvi modeli kao stvoreni su za hlače, kojima uostalom i znatno bolje pristaju nego kraćim suknjama.

Glumica Jennifer Lawrence nosila je svoje oble smeđe čizme na kombinaciju neutralnih boja, sa širokim statement sivim hlačama, dok je Katie Holmes dala dodatnu dozu inspiracije.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: LAUREN MENOWITZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Naime, kraljica ulične mode nosila je chic bijele oble cipele na skraćeni model ravnih hlača u istoj boji, potvrđujući da je riječ o spoju na koji se baš uvijek možete osloniti. Dan kasnije uočena je u kontrastnoj crno-bijeloj kombinaciji u kojoj je također birala obli model cipela, ovaj puta spojivši crne hlače s balerinkama.