pomama za NJIMA

Udobne i elegantne: Nove hlače Victorije Beckham zaludile su modne zaljubljenice

28.11.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Posljednja revija Victorije Beckham ostvarila je ogroman uspjeh, a najveću slavu stekle su krojene hlače efektnog kontrasta

Victoria Beckham posljednjom je revijom dosegla status prave modne ikone, ostvarivši nezapamćen uspjeh i veliku pompu koja se digla oko niza komada minimalističkog luksuza.

Na Tjednu mode u Parizu, na kojoj je predstavila kolekciju proljeće-ljeto 2023-2024. jedan je ostvario posebno zvjezdani status - crne krojene hlače koje su zaludile trendseterice.

U kolekciji koja je bila prožeta luksuzom i minimalističkom elegancijom, ovaj komad istaknuto se svojom svestranošću i svime potrebnim da postane pravi modni klasik.

Riječ je o krojenim hlačama crne boje s udobnom elastičnom gumom umjesto remena, i to u kontrastnoj bijeloj boji. Nosila ih je Gigi Hadid, jedna od najslavnijih manekenki današnjice, a da se i sama u njih zaljubila na prvi pogled potvrđuje i podatak da ih je dan kasnije nosila u šetnji francuskom prijestolnicom.

Od njih se ne odvaja i sama Victoria Beckham koja ih ističe kao omiljeni komad nove kolekcije, ali i njena snaha Nicola Peltz koja ih je nosila u Londonu pri izlasku s Brooklynom Beckhamom.

Trendseterice su pokazale i koliko dobro izgledaju nošene u kombinaciji s raskopčanim blejzerom ili skraćenim majicama, a sve kako bi se maksimalno istaknuo upečatljiv bijeli povez oko struka.

Uz to, idealno odgovaraju na hit cipele poput mokasinki ili nošene preko trendi uskih visokih čizama, a s obzirom na pomamu koju su izazvale u manje od mjesec dana, možemo ustvrditi kako je riječ o definitivno trenutno najpoželjnijim hlačama na modnoj sceni.