PRETTY IN PINK

Poput Barbie: Maja Šuput oduševila obožavatelje u raskošnom ružičastom izdanju

11.06.2020 u 22:29

Bionic
Reading

Svestrana pjevačica Maja Šuput svoje brojne fanove na društvenim mrežama redovito uveseljava svojim zanimljivim objavama i prizorima iz svakodnevice

Plavokosa Zagrepčanka koju možemo gledati i u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' kao voditeljicu, obožava eksperimentirati s modom i ne libi se odjenuti što bi se tek rijetki usudili.

Ovoga je puta sve iznenadila odjenuvši raskošnu ružičastu haljinu načinjenu od brojnih slojeva tila u kojima je mnoge podsjetila na lutku Barbie.

Dramatičan make up, neobična frizura i sandale na petu u istoj nijansi ružičaste savršeno su se uklopili u ovaj Majin look.

'Sanjala je nemoguće, pratila svoje srce i stvorila vlastitu bajku', napisala je na engleskom pjevačica pored svoje objave na Instagramu.

'Baš si lijepa', 'Wow', 'Baš kao Barbie' 'Majo, nemam riječi, svaka čast', obasuli su je komplimentima njezini brojni obožavatelji ne štedeći riječi hvale.

Nedavno je tako objavila je fotografiju na kojoj pozira u kratkoj bijeloj haljinici koju je iskombinirala s torbicom i štiklama iste boje. 'Dan za sastanke, dogovore, pregovore', napisala je pored fotografije najavivši kako sprema nešto veliko.

Inače, poduzetna Maja sada iza sebe ima i pravo malo poslovno carstvo. Posljednjih godina uz pomoć supruga Nenada Tatarinova razvija svoj brend Majushka te vrlo često na tržište izbaci neku novost u obliku odjevnih predmeta, glazbenih igračaka..