JACQUES HOUDEK:

Poludio bih da sam besmrtan

17.11.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Jacques Houdek također nije mogao dočekati novi nastavak sage 'Sumrak', a kaže da je za to kriva njegova supruga

'Pogledao sam sve filmove iz sage Sumrak, a na to me je navukla supruga. Moram reći da je ovaj zadnji najmračniji dosad i rekao bih i najkrvaviji', ispričao nam je Jacques.

Ipak, kaže da ne bi volio biti besmrtan.

'Ne sviđa mi se ta ideja o besmrtnosti. Mislim da bih poludio. Po meni sve ima svoj vijek trajanja i sve treba proživjeti nekim normalnim slijedom. Ne bih volio biti besmrtan', rekao je Jacques.

Dodao je da su ljudima vampiri toliko privlačni jer su nestvarni.

'Ljudi vole takve stvari. Ne postoje u stvarnosti, već samo u mašti, pa su zbog toga toliko interesantni. Ipak, ne vjerujem da bi netko išao u totalnu krajnost i ponašao se kao vampir', kaže.

Kad je pak riječ o njegovim poslovnim planovima, Jacquesa nije obeshrabrilo to što je zbog vize imao problema s nastupom u šouu 'X-Factor'.

'Uvjeren sam da je to tako trebalo biti iz nekog razloga. Možda je moj put trebao biti takav, ako se nešto suđeno, to će se i dogoditi. Vjerujem da se takve stvari događaju zbog nečega. No tko zna, možda se slična prilika uskoro dogodi, to nitko ne zna', rekao je Jacques koji punom parom radi na svom albumu koji bi trebao ugledati svjetlo dana za Valentinovo.

Dodao je da bi podržao kćerkicu Sofiju, koja sada ima šest godina, ukoliko bi htjela jednog dana postati pjevačica.

'Zasad ne pokazuje takav interes. Ali ukoliko bi se odlučila baviti glazbom, podržao bih njezine snove', kaže.