DOM IZ SNOVA

Pogledajte raskošnu kuću Kate Hudson

08.06.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Čini se da je glumica Kate Hudson postala izrazito sentimentalna pa je za 5.300.000 dolara kupila kuću u dijelu Pacific Palisadea u kojem je nekada davno odrastala

Simpatična glumica i njezin zaručnik Matt Bellamy odlučili su ususret rođenju djeteta zajedničko gnijezdo saviti u neposrednoj blizini kuće u kojoj je nekada davno živjela s majkom Goldie Hawn i očuhom Kurtom Russellom Kuća se nalazi u Pacific Palisadeu u Kaliforniji i izgrađena je u stilu Tudora još davne 1935. godine.

Iako su tražili kuće i na drugim atraktivnim lokacijama, odlučili su se za ovu kuću zbog mirnog okruženja i očitih sentimentalnih razloga.

Raskošna kuća u obliku slova L ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i oko 2.500 kvadrata. Ulazna vrata obložena su ciglom i kamenom, a u garažu mogu stati tri automobila što, s obzirom na holivudske standarde, i ne zvuči pretjerano luksuzno.

No, naravno, kao i sve vile poznatih, opremljena je sobom za vježbanje sa zrcalima na cijeloj površini zida. A za opuštanje Kate ima na raspolaganju saunu, smještenu iznad garaže. Kuća je izrazito prostrana, uređena toplo, a opet minimalistički s neizostavnim bazenom, a njezinog sina Rydera kojeg ima iz prijašnjeg braka sigurno će razveseliti kućica za igranje u umanjenoj veličini koja se nalazi u prostranom dvorištu.