LUKSUZ ZA BOGATAŠE

Pogledajte jahtu kojom je MC Hammer obišao Jadran

10.08.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Luksuzna jahta kojom je legendarni reper MC Hammer plovio Jadranom i oduševio se ljepotama naše zemlje košta čak 1,6 milijuna kuna po danu

Poznati reper MC Hammer sa svojom je suprugom posjetio Hvar i Cavtat, a poput prave zvijezde, unajmio je luksuznu jahtu. Skupocjeno plovilo izgrađeno je 2010. godine, a dugo je 45 metara.

Unutrašnjost je moderno uređena, a kvaliteta odgovara hotelu s pet zvjezdica. Može imati do deset gostiju te posadu od devet ljudi.

Jahta nosi naziv Illusion, a u vanjskom dijelu ima prostranu palubu na kojoj se može roštiljati uz bar. Iza njega postavljen je prostor za sunčanje. U nastavku se nalazi veliki stol te prostor koji djeluje poput terase.

Jahta Illusion

MC Hammer sa suprugom Josephine na raspolaganju je imao posadu te kuhara koji im je pripremao što su poželjeli. Tu su i vodene igračke poput opreme za ronjenje, jet-skija i kajaka.

Reper je na Twitteru ostavio post u kojem objašnjava da je Hvar neotkriveni dragulj koji skriva lijepe žene. Nakon posjeta Hvaru, MC Hammer je otišao u Cavtat, a zatim sa suprugom odletjeo u Barcelonu.