ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Pogledajte 35 milijuna kuna vrijednu kuću Hilary Duff

24.09.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Glumica Hilary Duff, koja se nedavno udala za hokejaša Mikea Comrieja, odlučila je prodati svoju luksuznu, 35 milijuna kuna vrijednu kuću u Kaliforniji jer se sa suprugom seli na Beverly Hills

Bivša Disneyjeva zvijezda stavila je na prodaju svoju vilu građenu u mediteranskom stilu, a za nju traži oko 35 milijuna dolara. Hilary je kupila kuću prije šest godina za 17 milijuna dolara, a nakon udaje za hokejaša Mikea Comrieja odlučila je riješiti se nekretnine.

Hilaryna kuća nalazi se u Kaliforniji pored jezera Toluca, ima šest spavaćih soba, šest kupaonica, sobu za igru, teretanu, sobu za bilijar, vinski podrum, posebnu sobu za omotavanje poklona (!) i veliki vrt, a kupac će zajedno s kućom dobiti električni brod za osam ljudi, tako da može uživati u ljepotama jezera Toluca. Na imanju se nalazi i manji bazen te wellness.

Par je početkom godine kupio 19 milijuna dolara vrijednu vilu na Beverly Hillsu, a vjenčao se sredinom kolovoza. Prije vjenčanja potpisali su predbračni ugovor, a iako je Hilary popularnija od svog supruga, on je daleko bogatiji jer je nasljednik kanadske kompanije Brick čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara. Hilary je po nekim procjenama teška 25 milijuna dolara.