NOVO DOBA

Počinje živahno razdoblje Strijelca, a evo kome će to najviše goditi

19.11.2023 u 13:49

Bionic
Reading

Dobrodošli u razdoblje Strijelca! U utorak 22. studenog u 14.15 napuštamo duboko emocionalne vode Škorpiona i ulazimo u živahno i pustolovno doba Strijelca

Deveti zodijački znak predstavlja slobodu misli, govora i kretanja. Ako ste rođeni u Jupiterovom znaku, žudite za stjecanjem znanja o širokom spektru tema iz sfere vidljivog i nevidljivog.

Razdoblje Strijelca potaknut će vas da povučete poteze na planu osobnosti, odnosa ili profesije o kojima ste razmišljali proteklih nekoliko tjedana. 

Pogledaj detaljni horoskop

Strijelac pojačava vašu želju za širenjem krila, nadilaženjem svakodnevnice i upijanjem znanja na svakom koraku. Budući da će ove godine Mars od 24. studenog ići u korak sa Suncem u Strijelcu, u idućih mjesec dana htjet ćete poduzeti nešto veliko, početi učiti nova gradiva ili otputovati u daleki kraj.

Kalendar popunjen terminima za zabavu

Pored toga, sezona Strijelca pružit će brojne prilike za druženja, smijeh i obilje u vidu predblagdanskih i blagdanskih okupljanja praćenih gozbama i kupovanjem znakova pažnje za voljene. Zapravo, vjerojatno će vam kalendar biti prilično popunjen od sada do kraja godine.

  • +2
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vladavina svakog znaka omogućuje rođenima u tom razdoblju da dođu u središte pažnje i zablistaju. U toj će se ulozi od utorka naći Strijelci, no oni nisu jedini koji će biti obdareni osmijehom sreće. Svi koji imaju natalno Sunce ili druge ključne planete u pozicijama u Ovnu, Lavu, Vagi i Vodenjaku mogli bi u idućih 30 dana napraviti važne korake i pronaći nadahnuće za ostvarenje ključnih ciljeva u idućoj godini.

  • +4
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. prosinca 1996. Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Za kraj, upozorenje koje se tiče svih znakova. U trećoj dekadi vladavine Strijelca pripremite se na usporavanje i turbulencije koje će uslijediti od 13. prosinca, kad Merkur u Jarcu uđe u četvrtu i posljednju ovogodišnju retrogradaciju.