NE treba IM SE ZAMJERITI!

Ovo su četiri najopakija horoskopska znaka

11.11.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Znamo da opakih ima u svim znakovima, ali četvorka se ističe u toj osobini. Ne samo što će se okomiti na vas iz osvete, nego i iz zavisti ili jednostavno zato što im niste simpatični. Tri od tih znakova imaju naglašen ratoborni Mars, dok je četvrti pod okriljem oholog Sunca

Škorpion

Najopakiji likovi rođeni su u Škorpionu ili u tom znaku imaju ascendent ili puno planeta. Slove kao vrlo osvetoljubivi, ali je osveta samo jedan od motiva za iskazivanje opakosti. Dovoljno je da ste im antipatični. Makar im niste učinili ni rekli ništa ružno, mogu vas povremeno gađati ciničnim primjedbama i podsjećati vas na vaše pogreške i slabosti.

Ako ste im konkurent, smislit će složenu spletku da vas uklone s puta, a omiljena im je taktika lažno optuživanje i podmetanje dokaza. 'Idealno' je, dakako, da im se zamjerite.

Pogledaj detaljni horoskop

Nemoguće je procijeniti kako će reagirati - vulkanskim gnjevom, ledenom hladnoćom ili pretvaranjem da se ne ljuti. Kako god, možete biti sigurni da cijelo vrijeme proračunava kako će vas natjerati da 'platite', a na to je voljan čekati neodređeno dugo.

  • +5
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Brian Cahn / Zuma Press / Profimedia

Jarac

Uz Škorpiona i Bika, najveće zlopamtilo. Ako ste se im se zamjerili u djetinjstvu, Jarci mogu do starosti čekati priliku da vam vrate milo za drago. Najgori su prema onima koje smatraju prijetnjom ili ugrozom, ali loše podnose i uvrede, podsmijeh i poniženja. Posumnjaju li da ste im konkurent, naročito u poslu, postavit će vam zamke iz predostrožnosti.

  • +6
Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ovan

Borbeni i izravni, sasut će vam u lice sve što im je na umu, ne vodeći računa o vašim osjećajima. Mogu postati prilično agresivni ako se osjete povrijeđenima, ako otkriju suparnika za isti cilj ili ako uoče da je netko uspješniji ili bogatiji od njih. Mogu uzeti nekog na pik već i samo zato što im ide na živce.

Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Lav

Upoznat ćete njihov gnjev ako ih uvrijedite, uskratite im poštovanje ili se pravite važni u njihovom društvu. U njihovom su repertoaru i plameni gnjev na licu mjesta i dugoročno spletkarenje i ogovaranje. Za razliku od Ovnova, sposobni su glumiti pred žrtvom da je sve u redu, a iza kulisa pripremati ofenzivu.

  • +4
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Planet / Profimedia