ASTRO PROFILIRANJE

Ponizite li, iznevjerite ili prevarite Škorpiona, stekli ste neprijatelja za cijeli život

04.11.2023 u 07:16

Bionic
Reading

Malo koji znak izaziva takvu reakciju okoline kao Škorpion. Dobar dio ljudi pomalo ih se boji jer ih prati glas mračnih, osvetoljubivih i opsesivnih. Ipak, nikad ne valja generalizirati i trpati osobe u isti koš na temelju njihova zodijačkog znaka jer kod svakog postoji viši i niži tip

Kod prvih do izražaja dolaze vrline, kod drugih mane, budući da osobine koje ih krase imaju svoje lice i naličje. Najčešći je miješani tip, ali i kod njega jedna strana prevaguje.

Tako se na primjer strastvenost i intenzivnost kao neke od značajki Škorpionove osobnosti može manifestirati kao neobuzdana i destruktivna mržnja prema nekom ili nečem, ali i kao potpuna predanost osobi koju vole i dobrodošla osobina u postelji.

Kad je o seksu riječ, pripisuje im se nezasitan libido i sklonost seksualnim perverzijama, ali to ne vrijedi za sve pripadnike tog znaka. Nisu svi Škorpioni opsjednuti seksom ili željni sado-mazo igrica. Nekima su maženje i razmjena nježnosti važniji od samog spolnog odnosa, a ima i onih koji su u pogledu spolnog čina prilično konzervativni.

  • +9
ANNE HATHAWAY JE ŠKORPION, ROĐENA JE 12. STUDENOG 1982. Izvor: Profimedia / Autor: RW / imago stock&people / Profimedia

Škorpioni slove kao osvetoljubivi, ali to se ne odnosi, kako neki misle, na banalne prijestupe. Prihvatit će vašu ispriku, a možda se i čuditi zašto ste je ponudili. No ako ih ponizite, iznevjerite, prevarite u ljubavi ili ostavite zbog drugoga, vjerojatno ste stekli neprijatelja za cijeli život. Ili će vam vratiti milo za drago brzo i opipljivo, ili će vam složiti spletku s odgođenim djelovanjem. U najboljem slučaju prekrižit će vas za sva vremena.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Jedna škorpionska osobina nije predmet pogrešnog stereotipa: prijateljska odanost. Iako većina nije jako srdačna, pogotovo ne sladunjava, diče se pouzdanošću. Prijatelj može računati na njihovu potporu i pomoć, pa čak i požrtvovnost. Škorpion nerijetko bocka prijatelje i zafrkava se s njima, ali to je cijena koju ovima nije teško platiti.