DUA LIPA

Pljušte komplimenti: Lijepa Kosovarka iznenadila promjenom imidža

17.07.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Lijepa Dua Lipa, britanska glazbenica podrijetlom s Kosova, ne boji se modnih eksperimenata pa je u posljednje vrijeme često mijenjala frizure i boje kose

Nakon što je potaknula odvažni 'dvobojni' trend s kosom obojanom u dvije boje, te isprobala kako joj pristaje vatrenocrvena nijansa, mlada pjevačica je ponovno poželjela biti brineta.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prvo je na svom Instagram profilu zapitala fanove što misle o povratku na staru, a potom se lijepa Dua odlučila za ljetno osvježenje frizure.

Lijepa glazbenica posjetila je u New Yorku gdje se trenutačno nalazi s dečkom Anwarom Hadidom, inače bratom poznatih manekenki Gigi i Belle, frizerski salon gdje je zatražila da joj kosu potamne u njezinu prirodnu tamnosmeđu boju.

Promjena, odnosno povratak u 'tim' brineta, njezine je brojne pratitelje oduševio te su je zasuli komplimentima pa je u kratkom roku zaradila bezbroj lajkova.

'Najljepša', 'Vratila se', 'Brinete se više zabavljaju', 'Nedostajala si nam', napisali su brojni Duini fanovi na Instagramu gdje ima 48.6 milijuna pratitelja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

doing promo at midnight

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)