GOLICA MAŠTU

Podiže temperature: Plavokosa ljepotica ostavlja bez daha dok pozira samo u kupaćem kostimu

17.07.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Južnoafrička manekenka Candice Swanepoel novo je zaštitno lice brenda kupaćih kostima Tropic of C. Na radost brojnih obožavatelja, slavna ljepotica i Victorijina anđelica skinula je višak krpica sa sebe i za potrebe nove modne kampanje brenda pozirala samo u kupaćim kostimima

Obožavatelji lika i djela Candice Swanepoel ostali su bez daha kada su svoju omiljenu manekenku vidjeli na naslovnici stranice brenda Tropic of C. Atraktivna plavuša i jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu, koju je Forbes 2016. uvrstio na osmo mjesto liste najplaćenijih modela, pojavljuje se u novoj modnoj kampanji brenda za ljeto 2020.

31-godišnja ljepotica, koja s brazilskim manekenom Hermannom Nicolijem ima dva sina, dvogodišnjeg Ariela i trogodišnjeg Anacu, pokazala je besprijekornu figuru u nekoliko kupaćih kostima koji su u prvi plan stavili njezine duge noge.

Južnoafrička ljepotica se nakon poroda brzo vratila u formu, a u tome joj je pomogla discipliniranost na kojoj radi cijelog života. Sve Victorijine anđelice mjesecima prije godišnje modne revije prolaze strogi režim prehrane i vježbanja nalik onima koji prolaze vrhusnki sportaši, pa nije ni čudo da je Candice s godinama naučila kako se u rekordnom roku dovesti u top formu.

U novoj modnoj kampanji brenda Tropic of C lijepa plavuša naprosto plijeni seksepilom dok se izvija na pješčanoj plaži, a prizori su i više nego primamljivi.

  • +16
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: Tropic of C / Planet / Profimedia